Kılı dert etmene gerek yok çıkanlar çıkmasın diye rahatsız oluyor sen tam tersini söylüyorsun zamanla çıkacaktır.Boyun yaşıtlarına göre kısa kalmış sanıyorum daha ergenliğe net girememişsin tam olarak girdiğinde kıl hafiften çıkmaya başlar lise döneminde boyunun bir anda uzadığını görebilirsin dostum.yaşım 14 vücudumda kıl denen bişey yok hepsi sarı tüy yaşıtlarımın hepsinin kıl sakal bıyık vs var benim neden yok merak ediyorum hormonal sorun vs sorun olabilirmi yoksa normalmi ve boyumda yaşıma göre kısa 145,5 bu konuyla alakalı düşünceleri olan varsa yazsın lütfen
kardesım kıl olmazsa dalga gecıyorlar yumusak dıye amakardesim daha 14 yasındasın herkesin genetik yapısı farklı cıkmaması senin avantajın![]()
evet ama mıllet kıl olmasın dıye epilayona mılyarlar arcıyorkardesım kıl olmazsa dalga gecıyorlar yumusak dıye ama![]()
Benim çok arkadaşım vardı senin gibi çocuklar bir senede 15 cm falan uzadılar ama yine de gidebilirsin içinin rahat olması içinteşekkür ederim lise 1 deyim bu aradaendokrine gitmeyi düşünüyorum sizce gideyimmi boy kısalıgı için