• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 14 167 boy 47den 56 kiloya yükseldim tavsiyeleriniz önerileriniz

İlk 3 ay bulk denılen sistemi uygulayıp 57 kilo aldım ılk başladigimda 2 baklava gözüküyordu simdi hicbiri gözükmüyor ramazanda def yapmak istedim sadece 1 kilo verebildim oncelikle gelısımım nasıl büyük abilerim yorumlarsanız sevınırım son olarak sımdı def mı yapmalıyım bulk mı azımlıyım pes etmeye hıc nıyetım yok damarlarım cok belırgın fakat baklavalar gözükmüyor yardımcı olursanız sevınırım

Eklentiler

• sırt.JPG
    sırt.JPG
    51 KB · Görüntüleme: 731
  • ön1.JPG
    ön1.JPG
    78,9 KB · Görüntüleme: 779
  • kol1.JPG
    kol1.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 910
  • damar.JPG
    damar.JPG
    66,2 KB · Görüntüleme: 622
@Pink Zeppelin arkadaşın dediği gibi bu durumda definasyon yapmak var olan kaslarını da götürür. Senin güzel beslenip kas oranını arttırman lazım.
Yalnız yaşın daha genç biraz daha yaşın ilerlemesi lazım bunlar için.

Karın kaslarına gelince, gördüğüm kadarı ile karın çalışmamışsın. Yağ oranın düşürsende karın kasların yoksa gözükmez, kasları elinle hissedersin zaten. Haftada 1-2 kez karın hareketleri yap (crunch vs.)
Unutmadan bence baklavayı boşver, vücudun diğer bölgeleri tamammı ki? karına takıyorsun.

@Pink Zeppelin arkadaşın dediği gibi bu durumda definasyon yapmak var olan kaslarını da götürür. Senin güzel beslenip kas oranını arttırman lazım.
Yalnız yaşın daha genç biraz daha yaşın ilerlemesi lazım bunlar için.

Karın kaslarına gelince, gördüğüm kadarı ile karın çalışmamışsın. Yağ oranın düşürsende karın kasların yoksa gözükmez, kasları elinle hissedersin zaten. Haftada 1-2 kez karın hareketleri yap (crunch vs.)
Unutmadan bence baklavayı boşver, vücudun diğer bölgeleri tamammı ki? karına takıyorsun.
teşekkur ederım degerlendırmelerınız ıcın yaşıma gelınce erkenden başlamak ıstıyorum bırakmaya nıyetım yok acıkcası baklava konusuna gelınce yag oranı azalmadan gözukmez dıye hıc calışmamıştım hata yapmışım ama benım amacım guclenmek yanı baklava deil sımdı ben gunluk kac kalorı alıyım size göre birde hangı bolgelere yuklenmelıyım fotolara bakarak yorumlarmısınız

Baklavanın hiç önemi yok aslında senin olman gereken kilo 65. Bu kilonun üzerine çıkınca defınasyon yapmayı düşünebilirsin ama zaten zayıfsın bide defınasyon yaparsan sağlığın için iyi olmaz

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı