Demirgan
Üye
2 aya göre harika bir vücut yağ oranıda çok az tebrikler süper yapmışsın.
Son attığım fotografları gormediniz sanırım . Yinede teşekkür ederim
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
2 aya göre harika bir vücut yağ oranıda çok az tebrikler süper yapmışsın.
Yeni fotoğrafların cok iyi, yaşıtlarınla alakan yok![]()
Gerçekten son resimlerin çok iyi yaşıtlarına göre.Kardeşimle yaşıtsınız ama alakanız yok5 yıl sonraki halini düşünemiyorum
![]()
Yağ oranı çok az derken yağsız bir vücudunuz var demek istedim.Yeni fotolarını gördüm gercekten harika bi şekilde gelişme göstermişsin.Zahmet olmassa antreman programını yazabilirmisin bi zahmet bende uygulayayım.Şimdiden teşekkürler
yağlanmaya çalışma bence böyle devam et.1 yıl sonra gör bak noluyo![]()
yaşına göre hele de 2 ayda çok iyi
lakin kesinlikle hacim alman lazım zira çok zayıfsın.
Kilonun 6 katı kadar karbonhidrat alman çözüm olabilir...
Bunun dışında kendim yüzücü olduğum için sana o yaşlarda body yerine şiddetle yüzmeyi öneririm,ben bodye başladığımda 7 8 aylık bodye gelenlerde hatta 1 yıllıklarda bile benimki kadar trapez ve kanat yoktu,yüzme kanat ve trapez hem de deltoidleri çok güzel uyaran spordur.
gerçektende cok iyi bende ev aşamasındayım pazartesi başlıcam bence 2 aya çok etkili.birkaç foto daha![]()
BicepsLeri Biraz Daha Şişirsen 10 Numara Olur
kardeşim güzel artık biraz karbonhidrat başla derim .. çünkü hacim için gereklı olucaktır kilo almaya bak .![]()
senin gibi kankam olsa alayına giderdim![]()
Teşekkür ederim. Değerlendirmekten kastınız sporu bırakmamakmı yoksa başka bir anlamıda varmı ?
Çok zayıfsın kilo alman lazım kaslar güzel ama kilo ile tam oturur. Başarılar