• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 15 1 yıllık düzensiz evde çalışma

1 yıldır evde 15 kilo dambıl ile sıkıldıkça agırlık çalışıyorum eksiklerimi söylerseniz sevinirim !!

Eklentiler

• Fotoğraf0321.jpg
    Fotoğraf0321.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 845
  • Fotoğraf0322.jpg
    Fotoğraf0322.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 876
  • Fotoğraf0323.jpg
    Fotoğraf0323.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 769
  • Fotoğraf0324.jpg
    Fotoğraf0324.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 783
  • Fotoğraf0325.jpg
    Fotoğraf0325.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 858
  • Fotoğraf0326.jpg
    Fotoğraf0326.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 798
  • Fotoğraf0327.jpg
    Fotoğraf0327.jpg
    188,3 KB · Görüntüleme: 804
spor salonuna gitmiyorum kendi yöntemlerimle bukadar oldu 2 tane 15 er kiloluk dambılım var ve bide dogalgaz borusu var orda barfix çekiyorum kırılma korkusuyla bide :D

Son düzenleyen: Moderatör:
yaz tatilindesin bol bol forumu oku 6 ay önce bende senin gibi bi halttan anlamazken artık kendi kendime yetebilcek düzeyde bilgi sahibiyim.vücuda bakarsakda iyi diyebilirim biraz daha araştırma yap çok daha iyisini yaparsın başarılar :)

violence vucudun basarili ustelik evde calismissin gayet iyi ama 15 kilo baslangic icin cok fazla bence . bu arada kalkan :D yeni fotograf varmi.:D

Bence gayet ıyı vucudu ama göğüsler eksık kalmıs , kollarını cok beğendm

birde senin sırtında da mı gobek delıgı var ya :)

ayrıca kalkan fotoğraflarını beklıyoruz :)

1 Yıl a göre az geldiya :S ben 4. ayımdayım senin 3 katınım ama yineede kasların belli oluo

göğüslerin eksik kalmış başarılar

hakktten adamın hakkını yeme daha geçen de fotolarını atalı bir ay olmadı ne degişcen adam senden kaslı :)

ha fotolara gelirsekte düzensiz demişş,in gayet normal ben 4,5 ayımdayım aynı vucuda sahibiz diyebilirim

saolun arkdşlar :D bu arada bu inmiş fotolar ısınınca çok fena oluyo 15 kilo bana çok hafif geliyo şuan 35 kilo dambıl ile çalışıyorum bakalım 1 sene sonra nasıl olucak yememe içmeme çok dikkat ediyorum foruma üye oldugumdan beri :D

saolun arkdşlar :D bu arada bu inmiş fotolar ısınınca çok fena oluyo 15 kilo bana çok hafif geliyo şuan 35 kilo dambıl ile çalışıyorum bakalım 1 sene sonra nasıl olucak yememe içmeme çok dikkat ediyorum foruma üye oldugumdan beri :D
O bicepsle 35 kilo :confused:

hocam o bar olmasin 35 kilo dumbell duymadim hic :D

edit: internetten baktim simdi oluyormus :D ilkkez duydugum icin:D fazla geldi bana.

Son düzenleme:
Back
Yukarı