• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 15 1 yıllık düzensiz evde çalışma

aga utandırmayın benı :D:D 35 kilo bar gıbı bısey buyuk anlamam o ıslerdn bende bı arkadaştan aldım takılmalıgına kısacası sıze soyle dıyım fakirim hacı kafama göre gidiyom canım sıkılıyo 80 90 şınav ççekıyom mekık fılan cekıyorum dambıl haraketlerı ypıyom dogalgaz borusunda barfıx cekıyom 25 tane yazın gıdıyom köyde cuvalın ıcıne kum fılan koyuyorum kıck box fılan ypıyorum 1 yılda duzensız boyle şekıl aldırabıldım kollara ıyıce bakın amele kolu gıbı valla bu arada kalkan pozunu fılan bılmıyorum bu arada onu salla bunlarla yetının yorumlarınızı beklıyorum

dediğin gibi biraz amele vücüdü gibi duruyor ama kilo alırsan bu sorunu ortadan kaldıra bilirsin bence düzensiz ye cok ye düzensiz çalıs sen düzenli çalısırsan vücüt yapaman :D

sırt pozu, Gazman'ın uçma anına benzemiş, 2 dumbel ile ideal vücut, ötesinide bekleyemezsin zaten.

Back
Yukarı