• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 1.nci yıl doldu...

göğüs ve biceps çok kötü bana göre hadi 5 aydır yapıyom desen bişey demicem 1 yılda kolun 28 cm başladın diyelim atıyom 42 olur en kötüsünden sen yanlış yazmışsın bence ölçüleri trapezleride övmeden geçemicem :D süper bişey tek kelimeyle

Son düzenleme:
göğüs ve biceps çok kötü bana göre hadi 5 aydır yapıyom desen bişey demicem 1 yılda kolun 28 cm başladın diyelim atıyom 42 olur en kötüsünden sen yanlış yazmışsın bence ölçüleri trapezleride övmeden geçemicem :D süper bişey tek kelimeyle

Teşekkür ederim yorumunuz için.Bicepsler 36,5 cm ilk başladığımda 28 di 42 olma olayıda steroid dışında bir imkanı varmıdır bu yaşta bilinmez.

Teşekkür ederim yorumunuz için.Bicepsler 36,5 cm ilk başladığımda 28 di 42 olma olayıda steroid dışında bir imkanı varmıdır bu yaşta bilinmez.

:d bende 16 yaşındayım aslında yeni girdim geçen ay her ay 1 cm sabit artırıyorum protein ve amino asit alımımda yok 1 ay almıştım sadece yararını göremedim başladığımda 30du yada 29du şimdi ise 36 cm sol kol 35 sağ kol imkansız diyede birşey yoktur 1 sene çalışıpda o biceps çok zayıf yani kusura bakma 6.ayıma da yeni girdim bizim salona gelen yaşıtlarımınkide aynı aydan aya 1 cm artırıyorlar 7 kgda aldım yaklaşık belim 81 cm

bencede dersleri etkiliyor bahanesi çok saçma . bunu bahane edenler sanki gunde 8 saat ders calısıyor

Kesinlikle. Vize ve finallerde BB'ye devam etmek, sorulara daha iyi odaklanmamı sağlıyordu. Kesinlikle ders ve sınavlar nedeniyle bırakılmamalı.

Resimler konusunda düşündüklerim ise; bu yaşta böyle bir emek ve sabır tebrik edilesi. Ben de resimlere bakıp keşke daha erken başlasaymışım dedim kendime :) Sakın bırakma, bu azimle daha iyi ölçülere geleceğine eminim. İyi çalışmalar.

:d bende 16 yaşındayım aslında yeni girdim geçen ay her ay 1 cm sabit artırıyorum protein ve amino asit alımımda yok 1 ay almıştım sadece yararını göremedim başladığımda 30du yada 29du şimdi ise 36 cm sol kol 35 sağ kol imkansız diyede birşey yoktur 1 sene çalışıpda o biceps çok zayıf yani kusura bakma 6.ayıma da yeni girdim bizim salona gelen yaşıtlarımınkide aynı aydan aya 1 cm artırıyorlar 7 kgda aldım yaklaşık belim 81 cm

Her ay 1 cm arttıramassın ilk başlarda hızla gelişir ama çalıştıktan sonra yavaşlar ve artması çok zorlaşır biraz daha çalıştıkça anlayacaksınız ne demek istediğimi...

offtopic olacak kusura bakmayin ama google chrome u tek gecerim :)

chrome'u yükledim fakat imageshack fotoğrafını görebildim diğerlerini göstermiyor... yine de teşekkür ederim :)

mozilla son sürümü yükle eklentileride yükle tekrar bir bak. sonucu bildir.

üstadım sizin önerinizi de hemen deniyorum yanıtlarınıza çok teşekkür ederim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:04 ----------

hala problem devam ediyor mozilla da da..

konuyu açan arkadaşım fotoğraflarınızı imageshackten yüklermisiniz?

ne kadar çalışırsan çalış bi müddet sonra gelişim yavaşlayacaktır gkn unutma 36cm 1 aysan 38 cm olmayacaktır kendini öyle şartlandırma ölçü büyüdükçe gelişim azalır.Azalır derken kaslar spora alışır çok büyük bi gelişme olmaz ilk başladığın gibi 5 ayda 7cm ölçü aldıysan mükemmel birşey bu!

chrome'u yükledim fakat imageshack fotoğrafını görebildim diğerlerini göstermiyor... yine de teşekkür ederim :)

üstadım sizin önerinizi de hemen deniyorum yanıtlarınıza çok teşekkür ederim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:04 ----------

hala problem devam ediyor mozilla da da..

konuyu açan arkadaşım fotoğraflarınızı imageshackten yüklermisiniz?

kendi ayarlarını kontrol edermisin.kullanıcı hesabında resimleri göster gösterme gibi seçenekler ne durumda ?

ne kadar çalışırsan çalış bi müddet sonra gelişim yavaşlayacaktır gkn unutma 36cm 1 aysan 38 cm olmayacaktır kendini öyle şartlandırma ölçü büyüdükçe gelişim azalır.Azalır derken kaslar spora alışır çok büyük bi gelişme olmaz ilk başladığın gibi 5 ayda 7cm ölçü aldıysan mükemmel birşey bu!

bilmiyorum ama doğruluk payıda var konuşmanda body e ilk başladığım gibi kiloları basamıyorum artık o doğru bişey haftadan haftaya artırırken bu süre arttı cidden ya 2 haftada 1 yada 3-4 haftada bir 5-10 kg artırabiliyorum bende proteinden kaynaklanıyor diye bırakmıştım proteini :D nedeni buydu belki de :D ama tam gaz devam napalım :D 7 cm ölçü aldığımda doğru

bilmiyorum ama doğruluk payıda var konuşmanda body e ilk başladığım gibi kiloları basamıyorum artık o doğru bişey haftadan haftaya artırırken bu süre arttı cidden ya 2 haftada 1 yada 3-4 haftada bir 5-10 kg artırabiliyorum bende proteinden kaynaklanıyor diye bırakmıştım proteini :D nedeni buydu belki de :D ama tam gaz devam napalım :D 7 cm ölçü aldığımda doğru

Sadece doğruluk payı değil arkadaş birebir gerçeği söyledi.3-4 haftada 5-10 kg arttırmanda pek inandırıcı gelmedi.Barbell curlde 30 yapan adam 1 ay sonra 40 a geçemez.Proteinde antramandan sonra alındığı için çok fazla bi performans katmaz çalışmalara.Ama dediğin gibi tam gaz devam.7 cm ölçüde 6 ayda çok çok iyi bir ölçü ama ne kadarı kas ne kadarı yağ tartışılır.

kendi ayarlarını kontrol edermisin.kullanıcı hesabında resimleri göster gösterme gibi seçenekler ne durumda ?

üstadım ayarlarda problem yok... sondaki resimde görünüyor fakat arkadaşımızın başlangıç resimleri görünmüyor... eğer hepsini imageshack üzerinden yayınlar ise problem kalmayacak...

ilginize çok teşekkürler...

Sadece doğruluk payı değil arkadaş birebir gerçeği söyledi.3-4 haftada 5-10 kg arttırmanda pek inandırıcı gelmedi.Barbell curlde 30 yapan adam 1 ay sonra 40 a geçemez.Proteinde antramandan sonra alındığı için çok fazla bi performans katmaz çalışmalara.Ama dediğin gibi tam gaz devam.7 cm ölçüde 6 ayda çok çok iyi bir ölçü ama ne kadarı kas ne kadarı yağ tartışılır.

kastettiklerim bench press incline bench press omuz hareketleri ve bilek çalışmalarımda olanlardan ibaretti barbell curlde aydan aya artırıyom ama 1 ay sonra 40a geçemez dedin ya görcez bakalım 30tu 35 şu an 6.ayım bitsin bakiyim benim yaptığım şu 1 ay hafif çalışırım sonraki ay 10 kg artırırım olay bu işte gayet normal değil mi 1 ay şekil 1 ay hacim oluyor kaslarıda şaşırtmışl oluyorum

kastettiklerim bench press incline bench press omuz hareketleri ve bilek çalışmalarımda olanlardan ibaretti barbell curlde aydan aya artırıyom ama 1 ay sonra 40a geçemez dedin ya görcez bakalım 30tu 35 şu an 6.ayım bitsin bakiyim benim yaptığım şu 1 ay hafif çalışırım sonraki ay 10 kg artırırım olay bu işte gayet normal değil mi 1 ay şekil 1 ay hacim oluyor kaslarıda şaşırtmışl oluyorum

sen nasıl başarıyorsun bu ağırlıkları kaldırmayı bilmediğimiz birşey varsa bizede söyle bizde kaldıralım geleceğin mr olimpiasısın gkn devam et :)

>>> Vallahi Dostum 1 yıla göre gayet güzel ve iyi bence... Kilo da tam boy a Oranlı tam bir plaj vücudu... Kızlar hasta olucak Oğlum Plajda Kız Bırakmıcan Sonra bize bırak şu Body i :D :D :DBaşarılarının devamını Dilerim kardeşim ;)

sen nasıl başarıyorsun bu ağırlıkları kaldırmayı bilmediğimiz birşey varsa bizede söyle bizde kaldıralım geleceğin mr olimpiasısın gkn devam et :)

ama walla ne diyim en çok şaşırdığım bilek çalışmalarım benim için 4 gün bilek çalışıyorum haftada geçen 35 kg dadım walla hocalarımda şahit daha dün akşam 50 kg ile çalıştım bilek güreşi yarışmasına girmemi bile söylüyorlar
ama karizmayı çizdim ha okulda dayak yedim sol gözüme bi tane kafa yedim dün morardı :D

umarım yazdığını anlatmak istemişsindir..
42cm bir kola steroidsiz bir şekilde sahip olmanın imkansız olduğunu savunmuyorsundur umarım..
9. ayım ve başlangıçta 32cm olan kolum 41cm şu an(yağsız) [ supplement desteksiz bir şekilde.. ]

• Like
Reactions: qKn
Back
Yukarı