• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 4 Aylık Çalışma. Yorum+ Yardım Bekliyorum.

4 Aydır vücut salona gidiyorum. Gitmeden önce kilom 53dü, şuan 56,5 Kgyum bünyem hassas olduğundan çok fazla hastaladım neredeyse 1ay gidemedim diyebilirim. 52ye kadar düşmüştüm. Bu ay MultiPower'ın karbonhidratı ve yemek programı ile 56,5 oldum. Yorumlarınızı bekliyorum
Ölçülerim ;
Omuz: 107
Kol: 30
Bel: 70
Göğüs:91
Bacak:49
Kilo:56,5
Boy:171

Hacim arttırmak ve yağlanmadan kilo almak için ne yapmam gerekiyor yardım bekliyorum. :)

2q2lheg.jpg

10wtvr7.png

vucut gayet ıyı ozellıkle karın bolgesı fazla agırlık altına gırme squat yapma boyun kısa daha yasın kucuk uzamaya bak

Bir an kendi vucudumu gordum göğüs şekli filen herşey aynı bu kadar da olmaz.

Peki seninde orantısızlık var mı? Sol tarafım her zaman fazla gelişiyor :)
Baklavalar çapraz, Sol kol daha fazla bunu nasıl düzelticem :D
Not: Solakda değilim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:06 ----------

vucut gayet ıyı ozellıkle karın bolgesı fazla agırlık altına gırme squat yapma boyun kısa daha yasın kucuk uzamaya bak
Yorumun için çok sağol, ayak zaten çalışmıyorum bodye başlamadan önce futbol oynuyordum ayaklarım iyi olduğu için gerek duymuyorum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:13 ----------

Güzel bi alt yapı oluşturmuşsun supplement kullanmana gerek yok bence forumdaki yağsız kilo alımıyla ilgili konuları araştır

Teşekkürler, araştıryorum.

Vücut iyi ama kollara yüklenmeye bak. Bende 4. aya girdim 1 ay özel sebeplerden gidemedim (: kaderimiz aynı ama kollarımda en büyük değişimi gördüm seninde özellikle sırtın iyi. Spor yaşamında başarılar dilerim.

Kollara biraz daha yüklendin mi kralsın :)

Back
Yukarı