• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16.5 kol, 4 aylık çalışma...

Merhaba bunlarda benim resimler 4 aylık çalışmam Mega Mass 2000 kullandım başladığımda 61,450 kiloydum :) şuanda 69 kiloyum yorumlarınızı bekliyorum yaşım 16...karın çalışmıyorum bazen çalışıyorum...

selam ben ilker msnden eklemiştin biara beni ismin gencaydı sanırım resimler neden siyah beyaz gencay en son hatırladıgım "EDIT" falan yedıgındı sanırım 4ay için ve yasının 16 oldugunu sayarsak normal bi vucut yani calısmıs ama zayıf hacim olmayan bir vucut

Koçum valla o kol bana 36,5 gibi gelmiyor.Yada yanlış yazdın.
Ama büyünce bişiler olur senden azimle çalış :)

- Replerden bikmiyorsun. Bir - rep daha(yönetim tarafindan) - bilki forumdan atildin.
/Despo

goldtrapper58 dedi:
selam ben ilker msnden eklemiştin biara beni ismin gencaydı sanırım resimler neden siyah beyaz gencay en son hatırladıgım EDIT falan yedıgındı sanırım 4ay için ve yasının 16 oldugunu sayarsak normal bi vucut yani calısmıs ama zayıf hacim olmayan bir vucut
eti muhabbeti benim kafami karistridi ilker.hayirdir NE AYAK :):):) arkadas yoksa vücut gelistiriyor diye EDIT kullaniyor :)

bu arada gencay senın kol 33 gecmez domuz etı olayıda kım akıl verdi bilmiyorum ama yanlıs neden böyle bişeyi denedin acıklarmısın

Et olayi biraz talihsiz bir yorum olmus, arkadasi zor duruma birakabilirsiniz. Sonucta bu resimi binlerce kisi görebilir. Bu nedenle bu konuyu burda kapatalim lütfen, mesajlarin bir kismini editledim.

Arkadasa yardimci olmak icin, sunu diyebiliriz: Body ile uyusmaz....

Saygilar

hiç bişey anlamadım dediklerinizden kolum çalışınca 36.5 yanlış falan deil... çalışmayınca 34 35 civarı bu arada domuz eti ne alaka hacmim az biliyorum ama 61 kilodan 69 oldum oda bişey bunlarıda düşünün lütfen

aslında bicepsi iyi sıkamadım elimde telefon olduğu için ama başka bi resim çekicem o zaman anlaşılır 36.5 olduğu...... edit ne demek bu arada? ne yapmışım ben?

sen bişey yapmadın gürkan abiyle biz yaptık neyse 36,5 diyosan 36,5 tur biz sadece görebildigimizi yorumluyoruz basarılar

genserman dedi:
hahaha az mı başladığımda 32 di başlamadan önceki bi fotomuda yollıcam

Bir hatirlatmada yarar var diye düsündüm.

Kendi Vücut Resimlerin
Bu bölüme kendi resimlerini ekle ve yardimci olalim. Elestiriye hayir diyorsaniz lütfen resimlerinizi eklemeyin!

genserman dedi:
tamam bilmiyodum bi daha eklemem böyle olucanı nerden bilebilirdim

Neyin nasil olacagini nerden bilecektin ? Burasi bir vücut gelistirme forumu, tabikide elestiri gelecek, illede positif elestiri olacak diye birsey varmi bu dünyada ???

Bu davranisindan dolayi - rep´i hakkettin.

ya bırak :D ne yorumu adam bana bicepsten başka bişey yok 36.5 de az demiş :D bumu yorum çok iyi yorum yapıyosunuz tebrikler daha 4 ay oldu 16 yaşındayım eminim siz benim yaşımdayken benden daha kötüydünüz.

olaya karışmam saçma oldu biraz ama,arkadaşım üslubuna dikkat et istersen konuştuğun yada cevap yazdığın kişiler senden büyük ve bu işte ileri seviyedeki kişiler,saygılı davranmanı öneririm.

Back
Yukarı