Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm 16 yaşındayım boyum 182 cm kilom 78 vücut geliştirme falan yapmıyorum. Ama düzenli olarak spor yapıyorum (haftada 2 gün 1400 metre yüzme 1 gün 3.2 km koşu ). fiziğim yaşıtlarıma göre oldukça iyi diyebilirim ama ben kendimi daha da geliştirmek istiyorum bunun için spor salonuna gitmeden evde yapabileceğim şeyler nedir ? ve nasıl beslenmeliyim ?
Not : damar küpü olup 200. metrede ksılıp kalmak istemiyorum amacım sadece daha iyi bi görüntüye sahip olmak . bi de kemik gelişimi tamamlanmadan vücudun kendi ağırlığı dışındaki ağırlıklar geişimi engelliyomuş diye okudum ona da dikkat ederseniz sevinirim sağolun
Daha fazla bişe yapmana gerek yok çünkü evde neler yapabilirim demişsin, galiba yüzücüsünde o yüzücülükte yaptığın haftada 2gün 1400 metre 1gün 3.2 km koşu senin sağlıklı bi vücuda sahip olmana yeter bence, ama madem istiyorsun biraz daha yolladığım linkler ihtiyacını karşılar