Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Serious Mass aldım bir ekre pişman oldum keşke almasaydım dedim. Şimdi bir whey proteini alacağım sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası için para bulabilirsem. İki ürün arasında kaldım.3 ayda 12 kg güzelböyle devam etmelisin burada nasılım , yorum yokmu vb. tarzı sorulardan ziyade ne yapmalıyım , nasıl etmeliyim , yardımcı olurmusunuz gibi sorular daha yerinde olacaktır beni yanlış anlama sakın
. Gelişime devam supp. desteği alabilirsin , şimdilik bu kadar.
Kardeşim diğer açtığım konuda da belirttiğğim gibi.. ben önceden hayatta nasıl kalmışım şaşırıyorum kendime.3 ayda 12 kg nasıl oldu peki bence gainer in etkisi vardır yoksa beslenmenmi çok iydi ?
Hayır, aksine yağ gitti kaslar belirginleşti.3 ayda 12 kg büyük bi kg benim için sanırım biraz yağ olarak almissin
Başlangıç; 50Başlangıç ve suan ki kilon kaç ?
Daha almam lazım kardeşim benim. Boyumda uzadı birde en az bir 75 kg olmam lazım.Darısı başıma artık)
İnşallah ulaşırsın hedefine.Valla benimde kafamdaki kilo 75 falan boy 179 falan kilom suan 59 .s 3 ay içinde 65 den 59 a düştüm
5.Ins son bişey sorucam haftada kaç gün ant yapıyorsun
Serious Mass aldım bir ekre pişman oldum keşke almasaydım dedim. Şimdi bir whey proteini alacağım sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası için para bulabilirsem. İki ürün arasında kaldım.
ON Gold Standard whey
BSN Shtnya 6
Aynı benim vücut lanHepinize saygın yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu arada 3. fotoda biraz eğik durmak zorunda kaldım maalesef. Birde şu fotoya bakarmısınız?