• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 - Ektomorf - Boy: 1,81 Yeniden!

3 ayda 12 kg güzel :) böyle devam etmelisin burada nasılım , yorum yokmu vb. tarzı sorulardan ziyade ne yapmalıyım , nasıl etmeliyim , yardımcı olurmusunuz gibi sorular daha yerinde olacaktır beni yanlış anlama sakın :). Gelişime devam supp. desteği alabilirsin , şimdilik bu kadar.

3 ayda 12 kg güzel :) böyle devam etmelisin burada nasılım , yorum yokmu vb. tarzı sorulardan ziyade ne yapmalıyım , nasıl etmeliyim , yardımcı olurmusunuz gibi sorular daha yerinde olacaktır beni yanlış anlama sakın :). Gelişime devam supp. desteği alabilirsin , şimdilik bu kadar.
Serious Mass aldım bir ekre pişman oldum keşke almasaydım dedim. Şimdi bir whey proteini alacağım sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası için para bulabilirsem. İki ürün arasında kaldım.

ON Gold Standard whey
BSN Shtnya 6

3 ayda 12 kg nasıl oldu peki bence gainer in etkisi vardır yoksa beslenmenmi çok iydi ?
Kardeşim diğer açtığım konuda da belirttiğğim gibi.. ben önceden hayatta nasıl kalmışım şaşırıyorum kendime.
Önceden; Sabah kahvaltıda bir bardak çay içer çıkardım okulda hiçbirşey yemezdim hani çıkışta sigara alacaktım ya.. akşam eve geldim mi 1 tabak çorba hooop.. dışarı sonra eve geliş kola felan içerdim.

Şimdi besleniyorum. Aslında yine öyle ahım şahım bir düzenim yok doğruyu söylemek gerekirse. Acıktıkça yiyorum. Ama iyi yiyorum yani.

Gainer'ın bir etkisiniş görmedim. İnternetten de araştırdım uzun süreli kullanımda etki gösteriyormuş. Ben bir kutuyu 1 aydan erken bitirdim yani düşün. Birde ben kendimi ekto sanıyordum kilo alamıyoru mfelan beslenmiyormuşum, çok şükür aklım yerine geldi.

son güncel fotolar yokmudur bakalım bende senin gibi zayıfım kısmetse bayram sonrası diyete başlıyorum şimdilik günü çıkaralım hesabı yapıyoruz :)

Başlangıç Ölçülerim;
Boy: 1.81
Kol: 25
Bel: 70
Omuz: 102
Göğüs: 85

Şuanki Ölçülerim - Soğuk Ölçüm
Boy: 184
Kol: 30
Bel: 73
Omuz: 116
Göğüs: 90

Bu resimde sağ omuzumu almış kamera açıdan dolayı kamera düz durmuyordu çünkü.
Untitled-3.png

...

1212.png

21.png

142.png

Bu arada resimler gerçekten rezalet özür dileirm. KAmera olmayınca tabletin ön kamerasına mahkum olduk + ışıkta iyi değil.

Back
Yukarı