Öncelikle herkeze iyi forumlar yaklaşık 1 sene önce forumda konu açmıştım ama konumu kilitlemişlerdi
o zamanlar beslenmem yoktu hergün spor yapardım deli gibi neyin ne oldugunu bilmezdim ki halen bilmiyorum ama en azından hergün yumurta yiyorum spordan sonra vs. protein almaya çalışıyorum foruma girmeden önce protein ne işe yarıyor bilmiyordum yaklaşık 2 aydır protein alıyorum spordan sonra 
Yorum serbesttir hertürlü yoruma açığım Fitness Center'a hiç gitmişliğim yok geçen geçen senelerde sadece evde şınav mekik, sonra şınav mekiği bıraktım parktaki spor aletlerinde dips çalışıyordum sadece göhüs istiyordum sonra karın kası olmayan bir vücudun vücud olmadıgını öğrendim artık karında çalışıyorum yaklaşık 2-3 haftadır gelelim resimlere
Çalıştığım aletler aynen şöyle
Parklardaki Dips Aleti
Barfixte geniş kol + düz kol dar olarak + iç kol barfix hepsinden yaklaşık 5-7-9-11 gibisinden
Evde Şınav 15-16-17-18-19-20-21 şeklinde + Mekik ama mekikte sabit bi şey yok her sette farklı birşey yapıyorum farklı bir stil
İlk Fotoğraf yaş 13-14 Çatıda Şınav çekiyorduk sadece şınav ama işin şaşırtıcı tarafı 50-50-50-50-50-50 diye 500'e çıkıyorduk hatta en son 70 tane felan çektiğimi bilirim tabi hızlı hızlı çekiyorduk nefes almadan hüppppp diye tutup birden

Yaş 15 Hala evde Şınav çekiyorum ama arada mekikte yapıyordum

Burda 15 yaşındaydım artık parkta çalışıyordum
]
Yaş 15 Parkta spora devam durmaksızın.

Yaş 15 Kilo 63 Parkta Maximum düzeye ulaştım bundan daha ileriye hala cıkamadım.Dips + oturup barfix şeklinde kendini kaldırdıgın alette çalışıyorduk genelde 3 set yapıyorduk 2kişi biri ayak basma yerlerine cıkıp 50-60-70 dipste ise 9-11-13

Yaş 15 yılın son aylarına doğru sporu bıraktım ve zayıfladım.

Yaş 16 Tekrar spor yapmaya başladım yaklaşık 3-4 ay aradan sonra

Yaş 16 Fazla kilolarımı biraz verdim.Yılın 3-4.aylarında

Yaş 16 yılın 5.ayı olması lazım denizdeyiz

denizden sonra eve dönüş yandım biraz

Yaş 16 yine 2ay önce felan

Yaş 16 buda çekildiğim en güncel fotoğraf 1 ay öncesinden.

Şimdiden yorumlarınız için teşk. ederim

Yorum serbesttir hertürlü yoruma açığım Fitness Center'a hiç gitmişliğim yok geçen geçen senelerde sadece evde şınav mekik, sonra şınav mekiği bıraktım parktaki spor aletlerinde dips çalışıyordum sadece göhüs istiyordum sonra karın kası olmayan bir vücudun vücud olmadıgını öğrendim artık karında çalışıyorum yaklaşık 2-3 haftadır gelelim resimlere

Çalıştığım aletler aynen şöyle
Parklardaki Dips Aleti
Barfixte geniş kol + düz kol dar olarak + iç kol barfix hepsinden yaklaşık 5-7-9-11 gibisinden
Evde Şınav 15-16-17-18-19-20-21 şeklinde + Mekik ama mekikte sabit bi şey yok her sette farklı birşey yapıyorum farklı bir stil

İlk Fotoğraf yaş 13-14 Çatıda Şınav çekiyorduk sadece şınav ama işin şaşırtıcı tarafı 50-50-50-50-50-50 diye 500'e çıkıyorduk hatta en son 70 tane felan çektiğimi bilirim tabi hızlı hızlı çekiyorduk nefes almadan hüppppp diye tutup birden

Yaş 15 Hala evde Şınav çekiyorum ama arada mekikte yapıyordum

Burda 15 yaşındaydım artık parkta çalışıyordum

Yaş 15 Parkta spora devam durmaksızın.

Yaş 15 Kilo 63 Parkta Maximum düzeye ulaştım bundan daha ileriye hala cıkamadım.Dips + oturup barfix şeklinde kendini kaldırdıgın alette çalışıyorduk genelde 3 set yapıyorduk 2kişi biri ayak basma yerlerine cıkıp 50-60-70 dipste ise 9-11-13

Yaş 15 yılın son aylarına doğru sporu bıraktım ve zayıfladım.

Yaş 16 Tekrar spor yapmaya başladım yaklaşık 3-4 ay aradan sonra

Yaş 16 Fazla kilolarımı biraz verdim.Yılın 3-4.aylarında

Yaş 16 yılın 5.ayı olması lazım denizdeyiz

denizden sonra eve dönüş yandım biraz

Yaş 16 yine 2ay önce felan

Yaş 16 buda çekildiğim en güncel fotoğraf 1 ay öncesinden.

Şimdiden yorumlarınız için teşk. ederim

Son düzenleme: