R10
Üye
yalnız herkes göğüsten omuzdan bahsetmiş de açıkça görüldüğü gibi biceps-triceps ikilisi de yetersiz. göğüs kasları bir yere kadar şınavla yapılabilir ona lafım yok çünkü spora ilk başladığım dönemde ben de flye yapmadan rahatça çizgi çekmiştim göğüslere. bu vücut yağsız olduğu için normalden fazla kaslı gözükebilir yani demek istediğim şu: bu vücut belirtilen aletlerde belirtilen sürelerde yapılabilir. zor mu? kolay değil ancak üst düzey bir vücut olmadığı için tartışmayı da gereksiz buluyorum. mesela ilk fotolardan örnekler vereyim kanatlar ufak, omuz ufak, biceps tepelenmemiş. ama bu normal bir şey zaten barfix-dips-şınav ile ancak o kadar olur. göğüs hacimli demişsiniz ama ben ona da katılmıyorum o göğüs hacimliyse 180 e 80 lik sıkı bir vg ci aşmış demektir... omuzlar da zaten tam olmamış ki onu da tartışmak manasız. omuz başları sıkı bunun sebepleri genetik olarak omzun iyi olması ya da şınav sırasında omuzdaki köprücük kemiği başı olan clavicular head'in etkin bir biçimde çalışması olabilir. demek istediğim bu vücut parkta ki aletlerle çalışmışsa ulaşılabilecek en üst nokta. vücut yetersiz değil iyi bir vücut fakat gerçekten kuvvetli ve ya estetik bir vücut gibi durmuyor. bu kadar tartışma ya da gerek yok bana kalırsa çünkü arkadaşımızın vücudu yaşıtlarına göre fena sayılmaz fakat bir vgci vücudu değil...