• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 Kilo 64-65 1-2 Yıllık Ev Çalışması Before&After

Hep adonisleri ve belin inceliği ön planda tutulmuş sabah akşam kol çalışıp kol ölçüsü hesaplayan "bodycilerden" ne farkı kaldı şimdi?

birde şinav mekik olayı pek inandırıcı gelmedi.. tamam genetiğinde iyi olabilir ama bu bağlamda askere giden arkadaşlardan mr olympia kıvamında insanların geri dönmesi lazımdı..

uzunca bi yazı yazmıştım ama sonra sildim.. ülkemizde nedense 1 yıldır spora giden insan 3 aylık gelişimim der. 3 ay giden 2 haftada oldu der. kaldırdığı ağırlığın %20 fazlasını söylerler en az. Çünkü hepimiz mükemmel bi genetiğe sahibizde işteee arada öyle takılıyoruz spor a fazla asılmıyoruz.. yoksa olympia felan oluruz her birimiz.. Yemek tarifini bilerek eksik veren ev hanımları gibiler bunları yapan arkadaşlar onun farkında değiller.neyse allah daha çok daha iyi vucutlar versin kardeşim. başarılar.

sadece şınav çekmekle o gögüsler olur beslenme bölümüne bende fotomu koydum sadece şınav çekerek gögüs kası yaptım hemde bu arkadaştan daha iyi kendimi.övmüyorum inamayan beslenme bölümüne bakar şınavla fıstık fibi gögüs kası yapılır....

Buradaki üyelerin %99u spor salonuna gidiyor sonra gelip burada ev calısmasi diye bize oyun yapıyor orta derece bir vucüt bu salon işi burada hava yapmanızın amacı ne anlamış değilim birde bu1 ay oldu 2 ay oldu ev çalışması başlıklarını görmektende sıkıldım biraz kendine baksın aynada sonra atmaya kalksın anlam veremiyorum

kardesim ben kimseyi kandirmiyorum isim gucum yok mu benim

son fotoğrafı asansörde çekilmen çok ilginç gerçekten uzun uzun güldüm :)

ben bu arkadaşın gerçekten parkta çalıştığını hatırlıyorum. tesadüf de olsa burda karşıma çıktı, hatta fotoğrafların bi tanesinde oturduğum apartman çıkmış.

eğer tiger fitness center'a gidiyorsan serkan abiye selamlarımı iletirsen sevinirim kardeşim. okan'ın selamı var dersin :)

ben bu arkadaşın gerçekten parkta çalıştığını hatırlıyorum. tesadüf de olsa burda karşıma çıktı, hatta fotoğrafların bi tanesinde oturduğum apartman çıkmış.

eğer tiger fitness center'a gidiyorsan serkan abiye selamlarımı iletirsen sevinirim kardeşim. okan'ın selamı var dersin :)

:) :) dostum gerçekten çok teşekkür ederim tiger'a gitmiyorum ama arkadaşlara söylerim selamını iletir tekrar teşekkür ederim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:05 ----------

bu arada adım Mücahit Feyzullah soruları olanlar facebooktan ekleyebilir

www.facebook.com/weezby
Mücahit Feyzullah yada arama motorundan [email protected]

:) :) dostum gerçekten çok teşekkür ederim tiger'a gitmiyorum ama arkadaşlara söylerim selamını iletir tekrar teşekkür ederim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:05 ----------

www.facebook.com/weezby
up up up up up up

Dostum kendine güvensizlikten midir nedir çözemedim, 1 tane önden adamakıllı pozun yok? Yandan çekince kaslar daha mı belirgin oluyor anlayamadım, adamakıllı bir fotoğraf koyda öyle yorum yapalım

www.facebook.com/weezby

facebook'tan ekledim seni thums:

uzunca bi yazı yazmıştım ama sonra sildim.. ülkemizde nedense 1 yıldır spora giden insan 3 aylık gelişimim der. 3 ay giden 2 haftada oldu der. kaldırdığı ağırlığın %20 fazlasını söylerler en az. Çünkü hepimiz mükemmel bi genetiğe sahibizde işteee arada öyle takılıyoruz spor a fazla asılmıyoruz.. yoksa olympia felan oluruz her birimiz.. Yemek tarifini bilerek eksik veren ev hanımları gibiler bunları yapan arkadaşlar onun farkında değiller.neyse allah daha çok daha iyi vucutlar versin kardeşim. başarılar.

işte ben o insanlardan değilim kardeşim neden insanları kandırayım en önemliside kendimi kandırayım bu çok salakça :)

göğüsleri mükemmel yapmışsın kardeşim tebrikler sana bende evde çalışıyorum bide şınav çektiğin günün şınav setlerini ve dinlenme sürelerini nasıl yapıyorsun birde göğüse çizgiyi çakmak için ve iç göğüsü doldurmak için nasıl bi açı yakaladın(dirsekler,ellerin omuza genişliği vs) anlatırsan çok çok memnun olurum

Back
Yukarı