• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 10.ay

Merhaba arkadaşlar birkaç resmimi paylaşmak istedim
Boy 1.77 kilo 77 bu spora başlayalı yaklaşık 10 kilo aldım.
Işık pek iyi değil iyi ayarlamaya çalıştım ama bu kadar yapabildim.
Hatırladığım ölçüler:
kol 32.5-----36cm
göğüs 98-----105.5
başta yazanlar 3.aya ait ölçülerim ne yazıkki ondan önce öçü almak aklıma gelmemişti diğer bölgeleride ekleyeceğim yakında.

Eklentiler

• PhoTo ...-0013.jpg
    PhoTo ...-0013.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.475
  • PhoTo ...-0015.jpg
    PhoTo ...-0015.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 1.300
  • PhoTo ...-0016.jpg
    PhoTo ...-0016.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 1.153
  • PhoTo ...-0017.jpg
    PhoTo ...-0017.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 1.306
Kemik yapım ve üst midenin birleşmesiyle öyle bir görüntü ortaya çıktı.
alt mide çalışmıyorum diyete girdiğimde onuda halledeceğim

Beyler yorum yapmaya üşenmeyelim...

yani şekil açısından tam çözemedim..onlar en üstteki iki tanesi mi?eğer öyleyse devasa duruyorlar gerçi o zaman alttakiler nerede?ama galiba en üstteki 4 tane gerçi tek parça gibi duruyor.yani çözemedim duruşun yüzünden mi öyle acaba?

sanırım o dedigin kemik. kemik yapısı öyle sanırım benmde ona benzer.

ayrıca gögüsler sanki daha fazla olabilir gibime geldi daha geriden geliyo ama diger kaslar gayet iyi gözüküyo

Kemik yapım ve üst midenin birleşmesiyle öyle bir görüntü ortaya çıktı.
alt mide çalışmıyorum diyete girdiğimde onuda halledeceğim

Beyler yorum yapmaya üşenmeyelim...

öncelikle çok iyi bir iş başarmışsın hatta gördüğüm en iyilerinden biri demeliyim. ama bu yorum karmaşalarını çözmek için önden bir fotoğraf daha gönderirsen iyi olabilir...

hakikaten bravo bundan 1-2 yıl sonrasını düşünemiyorum...

bence trapezlere fazla yüklendiğin için omuzların çok dar gibi duruyor... bir süre trapez hareketlerinden uzak durmanı tavsiye ederim...

sanki beslenmene biraz daha dikkat etsen daha iyi olabilirdi yinede 10 aylık bir süre için iyi iş çıkarmışsın, tebrik ederim...

Öncelikle bu yaşta V.G'ye yönelmiş olman çok güzel. İlerisi için gerçekten umut vaadeden bir vücudun var. Ancak bu aşamada ağır military presslere, squat ve deadlift gibi egzersizlere yönelmemeni öneririm. Boyunun uzamasına engel olabilir. Başarılar dilerim.

yorumlar benim için büyük moral oldu ...
eklemek istediğim birkaç şey var.

Aycan,haklısın 2 haftadır tatil için trapezlere yükleniyorum ama bu hafta sondu.
Donnie brasco ,sadece 2 haftada 1 hack squat yapıyorum onuda toplam 10 kilo ile yapıyorum,hareketi kavramak amacıyla.Ama leg presste basabildiğim kadar basarım.Diğerlerini bu 18-19 a kadar yapmayı düşünmüyorum biraz daha uzasam iyi olur.

no pain ,no gain!!!

Back
Yukarı