• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 / 2 yıllık evde çalışma

moloday

Üye
Merhabalar.
2 yıldır evde spor yapıyorum, bu arada street workout ile de ilgilenmeye başladım.
Kesinlikle gıda takviyesi ya da herhangi bir ilaç kullanmadım, spor salonlarında çalışmadım.
İlk başladığım zamanlara ait bir fotoğrafım yok, sadece geçen sene çekildiğim 1 tane fotoğrafım var.

Şuanki fotoğraflarımda ek' te gözüküyor.
İyi yada kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum, bazı pozları yanlış vermiş olabilirim affola...

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrikler... gerçekten başarılısın... Benim sorum şu: Bundan sonraki hedeflerin neler? Kilo almayı düşünüyor musun?

Kilo almayı istiyorum zaten, onun için uğraşıyorum ama gün içinde çok hareket ettiğim için alamıyorum.
Bundan sonra ki amacım iri bir vücuda sahip olmak.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Tebrikler gelişimler çok iyi yeni başlayan ve spor salonuna gidemeyenler için iyi bir örneksiniz ayrıca gıda takviyesi ve ilaç kullanmamanız ayrı bir artı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler gelişimler çok iyi yeni başlayan ve spor salonuna gidemeyenler için iyi bir örneksiniz ayrıca gıda takviyesi ve ilaç kullanmamanız ayrı bir artı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1401824010][/DOUBLEPOST]
Gerçekten yaşına göre çok iyi artık kilo almaya yönel

Kilo almaya çalışıyorum hedefim 65 kilo olmak, yorumunuz için çok teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1401824091][/DOUBLEPOST]
hafif kilo alırsan çok daha iyi durur ama buda iyi :D

Amacım o zaten, kilo alıcam hayırlısıyla. Yorumunuz için çok teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1401824129][/DOUBLEPOST]
Evde çalışmaya ve vücut ağırlığı ile çalışmaya göre çok başarılı olmuş. Biraz daha kilo alırsan güzel olur mu olur.

Yorumlarınız beni motive ediyor, çok teşekkür ederim :)

Merhabalar.
2 yıldır evde spor yapıyorum, bu arada street workout ile de ilgilenmeye başladım.
Kesinlikle gıda takviyesi ya da herhangi bir ilaç kullanmadım, spor salonlarında çalışmadım.
İlk başladığım zamanlara ait bir fotoğrafım yok, sadece geçen sene çekildiğim 1 tane fotoğrafım var.

-- 2013 --
http://i.hizliresim.com/NVJPdk.jpg

Şuanki fotoğraflarımda ek' te gözüküyor.
İyi yada kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum, bazı pozları yanlış vermiş olabilirim affola...

neden kesinlikle :) ?

Hocam boy 1.63 kilo 70.9 yaş 15. Normal kiloma inmenin yanında sizinki gibi bir vucut çıkartmak istiyorum evde çalışarak. Bana öneriniz / verebileceğiniz program nedir ? (yaş tam 15 değil mayısta girdim.)

Ben bu işin uzmanı değilim, bende senin yaşında senin gibi düşünerek evde şınav mekik çalışmaya başladım.
Eğer benim şuanki vücudumu beğeniyorsan sende hemen başlamalısın, teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1401896679][/DOUBLEPOST]
neden kesinlikle :) ?

Yanlış yerde takılmışsınız hocam :)
Orada bir şeyleri vurgulamak istememiştim :)

2013 - 2014 sırt fotoğrafları.

Eklentiler

• SIRT.jpg
    SIRT.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 776
Son düzenleme:
Kardesim herşey güzelde çok cilizsin hani derler ya bi tokatlik canin var diye aynen öyle biraz hacme git

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun birader böyle başarılı homegymciler göğsümüzü kabartıyor. Herkesin dediği gibi hacime kasarsan daha başarılı olursun. Supplement işlerine hiç bulaşma, imkanın varsa daha iyi beslen, yeter, zaten yağ oranın düşük, bir de şu yaşta şu altyapıyla başladın ya hayata ( iş hayatı vs. ) daha sırtın yere gelmez. :cool:

Back
Yukarı