Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kardesim herşey güzelde çok cilizsin hani derler ya bi tokatlik canin var diye aynen öyle biraz hacme git
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 kg lık dambıl senin neyine nizami yapmadıktan sonra ne fayda
Helal olsun birader böyle başarılı homegymciler göğsümüzü kabartıyor. Herkesin dediği gibi hacime kasarsan daha başarılı olursun. Supplement işlerine hiç bulaşma, imkanın varsa daha iyi beslen, yeter, zaten yağ oranın düşük, bir de şu yaşta şu altyapıyla başladın ya hayata ( iş hayatı vs. ) daha sırtın yere gelmez.![]()
Evet 1.90 boyunda 90 kilo olan biri için ne kadar ağır geliyosa o kadar ancak bana hala pek mantıklı gelmedi 12 kilo çünkü çok zayıfsın ve kollarında ince her neyse helal olsun ne diyim
12,5 kg nun yeterli olup olmaması harekettten harekete değişir.Fotoğraflarına baktım kolların 30 cm bile yoktur o kiloyla doğru düzgün curl yapman zor.
Merhabalar;
Genetiğin çok iyi bence artık ev değil de spor salonlarına giderek bu artık yönünü değerlendirmen gerek.Yağsız hacimlenmeye çalış.Bırakmazsan bu sporu çok iyi olucağına eminim.İyi forumlar
kilo alırsan sağlam göğüsler ortaya çıkacak o kesin![]()
Bu yaşta bu imkanlarla bu kadar olurdu en fazla ki gayet fit bir vücut olmuş . İlerde istediğin vücuda kavuşman dileğiyle.. Başarılar
2 buçuk sene bu sporu yap sonra 3 aylık adam gelsin seni yargılasın.
Sol kolum 30 cm, sağ kolum 30,5 cm.
Burada 50 kg ile çalışıyorum desem bu tepkiyi verseniz birşey demicem, ancak 12,5 kg çok ta ağır değil.
İlla video mu koymam lazım.
3 aylık adam mı ? Koçum ben bu sporu 6 aydır yapıyorum sadece 3 ayı düzenli ve imzamda 3 aylık değişim var.Bu işte ne kadar süre yaptığın değil ne kadar araştırma yaptığın ne kadar hakkını verdiğin önemlidir.Git salonlara sana 4-5 yıldır bu işi yaptığını söylemesine rağmen bir gram doğru bilgisi olmayan elli tane adamla karşılaşırsın.
İkincisi sen bu sporu 2,5 yıldır falan yapmıyorsun.Evde yalandan şınav mekik yapmak bodybuidling ise ben bu sporu en az 3-4 senedir yapıyorum.Ama hadi tut ki sen 2,5 yıllık sporcusun HANİ GELİŞİM HANİ VÜCUT ? Gir konularıma fotoğraflarıma bak.Aynı yaşlardayız ve senden dile kolay 30 kg ağırım ve daha yağsızım.Buna ne diyorsun ?
2 sene önce açtığım konuya bak ondan sonra gel tartışalım.
2 senedir her gün evde antreman yapıyorum, yalandan mekik şınav çekmiyorum.
Benden 30 kg fazlan olabilir bu genetik bir olay.
Benim vücudumu beğenmemiş olabilirsin, ama benim vücudumu küçümseyecek yorum yapamazsın.
Yaptım bile.Ama yapmamın nedeni seni küçümsemek değil olsaydı ilk mesajımda bunu yazardım emin ol.2 sene değil 10 sene önce konu açsan kaç yazar şuanki durumun belli sana düzgünce 12,5 kg ile curl yapmanın zor olduğunu yazdım bana 3 aylık adamsın çekiyorsun mesajlarıma bak senin dışında bir kişiye bile yetersizsin demiş miyim yok yere ? Seni demotive etmiş olabilirim kusura bakma ters konuşulduğunda bir anda daha kötü konuşmaya başlayabiliyorum.
Bence bir salona yazılmanın vakti gelmiş kol ve omuzlarını doldurursan çok hoş bir vücudun olabilir göğüs genetiğin güzel
Salona yazılmak için kilo almayı beklememeni tavsiye ederim, düzgün sporla almadığın kiloyu salonda vermeye uğraşacaksın çünki...Ağustostan sonra spor salonuna yazılıcam, şimdilik kilo alma aşamasındayım
Yorumunuz için teşekkür ederim![]()
Salona yazılmak için kilo almayı beklememeni tavsiye ederim, düzgün sporla almadığın kiloyu salonda vermeye uğraşacaksın çünki...
Tebrik ederim,genel olarak iyi.Ancak üst göğsün ve kanat kısmı zayıf.Üst göğsün az gelişmesinivucut ağırlığınla çalışmana bağlıyorum.Bacaklar ne alemde ? Bacak çalışmanı ihmal etme
Sent from my iPhone using Tapatalk