• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 bi bakarmısınız dostlar :)

Daha çok yolun var :) keşke bi 6 ay falan yapıp öyle koysaydın resimlerini çünkü şu an bi altyapı yani bişey göremiyorum yorumlarım seni üzmesin bi 6 ay sonra foto eklede benim yüzümü kara çıkart :)

Adam gelişim sürecinin başında şuan ki vücudunu çekmiş olumlu yorum beklemişken motive olmasına engel olmayın lütfen.Dostum zaman çok hızlı geçiyor.3 ay sonra ki halinde kendi vücudunu daha çok beğeniceğine eminim.Sabrettiğin sürece problem olmuycak emin ol...

iyi bir beslenmeyle ve sabırlı bir çalışmayla hızlı hacim kazanıp kolay şekillendirebilcegin bir vucut yapısı gördüm... Ancak bunu kafaya koyacak bir yaş,sabır,hırs ve mide göremiyorum.Çünkü Zaman ilerledikçe amaç,istek ilgi,alakan değişecektir..

Benim hırsımı çevrem takdir eder ben kafama koyduktan sonra karşımda yanlızca ALLAH durabilir... Kimse Dışardan göründüğü gibi değildir.

5-6 ay calistiktan sonra gerekli pozlarla birlikte bu baslik altinda gelisimini gormek isteriz.

tebrikler bence ..
vücut yağ oranın düşük artıların bol.
6 ay sonra daha iyi fotolarını görmek dileğiyle.
weightlifter

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar... Ben yermek ve eleştirmek için yapılan yorumlara 6 aya kalmadan en güzel cevabı vereceğime emin olun ;)

Back
Yukarı