• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 Boy 1.85 Kilo 65

Ben de cok begendim hatta baskaları da o kadar begenmis ki, Photoshop tan bahsediyorlar. Cok iyi yoldasın... Tebrikler...

MrBiceps gerçekten omuzların ve trapez bölgen harika yaşına göre genetik olarak yapısı çok uygun arkadaşlardan biride sensin. Yalnız bir noktada yanlış var gibi kilo 65 boy 1,85 arada çok fark var gibi geldi. 75 civarı olması gerekiyor bence. Eğer 65 isede sanırım çok az yağ oranına sahipsin. Farklı Terazilerde kilonu ölçmende fayda var çünkü gerçekten çok fazla fark var ve pek sağlıklı gelmedi açıkcası.Bundan sonra kilo almaya çalış hacimlenmeye yönelik. Gögüslere biraz daha ağırlık ver. Gögüsü Kesebilirsin biraz dips pullover vs. İyi Çalışmalar

Managerrr özellikle okuldan sonra geldiğimde cok yiyorum ustune 500 ml Whey Pro+ Sut 10 Dk Sonra 6 Tablet AA yaklasık 3 bardak su bu fazlasıyla 2-3 Kilo eder :)

uzun boylu insanların belinin ince olması normal kilo vücuda dağılıyor , bele birşey kalmıyor =D ki zaten zayıf sayılırsın 65 kg 185e göre cok düşük, o yüzden 70cm belde takılı kalmayarak sadece vücut yağ oranını iyi koruduğun için tebrk etmeliyim. fakat beslenmende karbonhidrat ağrlklı yapmalısın , tüm yorumlar olumlu olmuş başarılarını dilerim

iyi beslenen su ıcmekte ıcınde 2-3 kg lık degısımler yasaması normal. bu sadece islenmemıs besınler. islendıgınde eskı agırlıgına doner ve cok normal.

genetik olarak gerçekten çok sanslısın ama hacim konusunda yağ oranını koruyarak hacime gitmeni öneririm benimde bi ara 63.5 kg 173boy da belim 73cmdi şuan 77kg da 83 cm :) farklı pozlardan resim eklersen sevinirim gelişim güzel başarının devamını dilerm ;)

mjacksonwithus Kilo meselesini açıklaman iyi olmuş . Yalan sölüyormuşum gibi oldu çünkü :) Bu arada sürekli PhotoShop Meselesi sürüyo gidiyo buda fotografların bulanıştırılmış olmasındandır onu gören yorumda bulunuyo haklısınız ama Photoshop cok genel bi kelime ve olmayan bir şeyi var gibi hissettirebilirsiniz forumdaki insanlara Buraya koydugum fotoğraflar arkadaşım tarafından çekildi ve Facebook a konuldu bende ordan aldım kendisi kız olduğu için efekt yapmış (Picasa 3.1) programından bu konu açılmassa iyi olur çünkü 2 . açıklamam yorumlarım okunmadan direk yorum yapıyor hem mesaj kirliliği yaratılıyor . Başka fotoğraf ce
121313.jpg
kme ihtimalim yok ama olanlardan koyabilirim fikir sahibi olmanız açısından :)

Arkadaşlar ölçülerim orda yazıyor sanki 60 Cm kollara sahipmişim gibi davranıyosunuz montaj falan :D Vucut benim değil Dorian Yates ' in gerçek bu :D

Resimlerinin cogunda photoshop var.
duzgun yorumlar istiyorsan. lutfen duz acidan ve uzerinde oynanmamis resimler koy.
Kasli cikicam diye, kolunu kameraya yakinlastiman gerekmez.
lutfen duz ve basit resimler koy.

Back
Yukarı