yaş 17 kilo 78 boy 1.76

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ilk spora başladığımda 95 kiloydum yaklaşık 1.5 ayda 17 kilo verdim ama hala karnımda yağlar var. yağları yakmak için ne yapmalıyım ? Sizce çalışmam nasıl gidiyor ?

Eklentiler

• dgbfgdf.jpg
    dgbfgdf.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 844
  • gfggf.jpg
    gfggf.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 583
  • gggg.jpg
    gggg.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 495
  • asadsaasd.jpg
    asadsaasd.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 649
1.5 ayda sağlıklı olarak 6 kilo verilmesi normal 10 kilo verilmesi extreme bi durum derdim her zaman yani haftada 1 kilo normal 2kilo fazla derdim kendimce. Üstteki arkadaşında dediği gibi ya aşırı kas kaybıyla verdin bu kiloları ya da daha uzun bi sürede verdin belkide vermedin o kadar bunu bilemeyiz. Tabiki takdir ediyorum ve bu azmi destekliyorum ama biraz realist olmak lazım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ilk başta 9 günde 5 kilo vermiştim spor salonundaki hoca falan bu kadar hızlı kilo vermek zararlı dedi ve bende yavaşladım.ve bir ayda 84 e indim.Sonra spor salonunu bıraktım evde kendi salonumu kurdum ve burdada çalışmayya başladım ve 3. ayımda 78 e indim şuan hala vermeye çalışıyorum karın bölgemdeki yağları eritmek için .

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı