Çok define bir vucut geliştirmişsin tebrik ederim.....benim gelmek istedigim nokta diybilrim yaza kadar mümkün olursa.....Göğüsler için nası antreman yaptın merak ediyorum ama şnav en temel hareket olarak 1 sene boyunca yapılınca baya etkisi oluyo heralde
.....Hacim istiyorsan ki bence karın kasları biraz daha belli olsa.....ve kolu biraz daha hacimlense yeterli ama senin ne istedigin önemli yukarıdaki arkdasın yorumu gibi.....Hacimlenmek içinde çok ağır girip az tekrar yapman lazım temel olarak....Bu bahsettigim 10-8-6 lık tekrarlar olayları deil 3 tekrara kadar bile düşebilir....Benim okudum kadarıyla yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz....
yorumun için çok teşekkür ederim karın bölgeme biraz daha giricem doğru diyorsun o konuda şuan zaten iyi durumda yakında yeni fotoğraflarımı yüklerim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:01 ----------
ha belli değil dimi bu fotolarda adam 17 yaş için çok iyi bi vücut yapmış helal olsun
Ölçülerini yazarmısın ? merak ettim bide 2 senelik ev prog. diyorsun ne yaptın evde o kollar mastürbasyonla olmaz yani![]()
ölçü daha önce hiç almadım nedense gerekte duymuyorum ölçü önemsiz bence kişinin kendini nasıl hissettiği önemli 30cm kol olur ama iyi hissedersin sorun yoktur o zaman tabi benim fikrim bu programım ise yazıyor fotoğrafların yanında
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:04 ----------
ben begendım gayet guzel kardesım devam![]()
eyvallah güzel kardeşim sağolasın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:06 ----------
ben mükemmel buldum çok beğendim tebrik ederim hacim olayını kafana takma bence çok güzel bir ivme yakalamaşsın gelişimde,devam et.
teşekkür ederim son sürat devam bench_Obench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:08 ----------
tertemiz bir vucut genetiğin tam bu spora uygun çalışmaya devam edersen 20 li yaşlarda çok güzel yerlere gelebilirsin tebrikler..
teşekkür ederim yorumun için artık sporu hayatım boyunca bırakmam diye düşünüyorum inşallah allah izin verirse 20 40 50 gidicem nereye kadar giderse