• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 18 Kg.90 boy 1.78 Sporda 1.yıl

1 yıl için gerçekten çok iyi bir vücut. Tebrik ederim, bu azimle devam edersen çok daha iyisini yapabilecek kapasiten var. Bir sorum olcak 93'den 84'e düştüğünde çok ölçü kaybettin mi? Özellikle kollarda kesin bir rakam verirsen sevinirim. Ben şu an bulk dönemindeyim bu yaz olmadı bidahiki yaz definasyona gireceğim tam karar veremedim kollarım şimdi bile yeterli gelmiyor onun için soruyorum.

Ölçü kaybettim elbette ama çok büyük ölçüler değil bunlar :) Kollarım 43cm gelirken şuanda 41cm civarı biraz daha büyümeye ihtiyaçları var .

sağladığın bu definasyon surecinde beslenmen ve antreman düzenin nasıldı?
ne kadr sürede bu define halini yakaladınız?

sağladığın bu definasyon surecinde beslenmen ve antreman düzenin nasıldı?
ne kadr sürede bu define halini yakaladınız?

Beslenmede sadece karbonhidratı kestim protein alımı yağ vs. konularında çok titiz oldum diyemem..
Antrenman düzenime gelince haftada 4gün idmanlarımı yapıp 1gün kardio ile bu hale geldim , toplamda 2 2.5 ay kadar bir süremi aldı .

Beslenmede sadece karbonhidratı kestim protein alımı yağ vs. konularında çok titiz oldum diyemem..
Antrenman düzenime gelince haftada 4gün idmanlarımı yapıp 1gün kardio ile bu hale geldim , toplamda 2 2.5 ay kadar bir süremi aldı .
Gerçekten başarılı bir vücudun var tebrik ederim.Mide bölgesini şekillendirmen daha estetik bir görünüm sunacaktır.Başarılar.

arkadaşım ben senin yerinde olsam bulk off sezona devam edip 1 sene sonra diyet yapardım alt yapıyı iyi oluşturman lazım set konusuna gelirsek benim yaptığım gibi banada hakan gümüş söyledi 4 set sınırsız çalış protein ağırlıklı beslen l-glutamin kullan amino asit protein tozu nitro x kullan 6 ay sonra kendini tanıyamazsın...göğüs çalışırken üstgöğüsle başla her zaman makine degil her hareketi dumbbellarla çalış farkı görüceksin.

bence güzel bi'vucüdun var , yağda yakarsan daha güzel görüncek

Son sayfadaki fotograflarını yeni gördüm vucüdun cok güzel olmus tbrikler :D

Bundan sonrakı yıllarda da buyume hedefın var mı bulk olarak.
Yoksa artık cok yaglanmadan ufak ufak mı hacım almayı dusunuyorsun?

Son düzenleme:
Tişört üstüne ii gidiodur bnde 90 dan düştm 81 kiloyum su anda göbek var göğüsler seninki gibi göğüs de skıntı var gercekten :)

Back
Yukarı