• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tumay39
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tumay39

Üye
Arkadaşlar spora baslıyalı 1 sene oldu fakat 5 ay gittim 2 ay gidemedim ve şu an düzenli olarak gidiyorum , düzenli olarak beslendiğim söylenemez ama kilo aldırıcı olarak karbonhidrat ağırlıklı beslenmekteyim , yorumlarınızı alabilirmiyim

Bu son 1 ay önce olan fotoğrafım . ilk başladığım fotoğraf bulunmamakta ama baya zayıftım
iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum , göğüslere ne kadar yüklensem de istediğim sonucu alamamaktayım . 2 ay weider mega mass 4000 kullandım ve iyi bir verim aldım . supplement olarak ne önerirsiniz gainer mi , whey protein mi ?

Spora başladıgım ölcüler kısmen
Kol:30
Kilo:57
Boy:1,73

Son ölçüler:
Kol:36
Bel:74
Boy:1,77
Kilo:66

Supplement olarak Whey protein ve creatin desteği almayı düşünüyorum . Sizlerin de değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Göğüs ne kadar ağır bassam da istediğim sonucu alamamaktayım . Tavsiyelerinizi bekliyorum . Tesekkurler

NOT:SIRT FOTOĞRAFIM 5 AY ÖNCEKİ FOTOĞRAFTIR , ÖN GÖRÜNÜM İSE 1 AY ÖNCE ...

Eklentiler

• Fotoğraf0216.jpg
    Fotoğraf0216.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 488
  • 20130413_222632.jpg
    20130413_222632.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 470
Alacaksan whey al . Dedigin gibi + creatine ile yeterli olur. 5 ay az bi sure calismaya devam ;)

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı