Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
uzgunum ama eger hacimlenmekse amacın 12 tekrar yapmamalıydın dedigim sekilde sonuc daha iyi olurdu ama genel olarak yasın icin ve o surec icin fena degil ama tekrar soyluyorum eger hacimse amacın 8 tekrarı gecmemelisin
Hacimli ama yaglı numuneleri goruyorum salonda hicte estetik degil. 1 tane parcası ayrı olmayan sırt kasları body cimi sumocumu belli bile olmuyor.
sen parçalanarakmı büyümek istiyorsunböyle birşey mümkün değil zaten mantığıda yok o hacimli yağlı 1 tane bile parçası olmayan estetikden uzak dediğin sumocu olarak gösterdiğin o adamlar işi biliyor ve definasyona girdiklerinde vücutlarına imrenebilirsin ki o zaman parçanın parçasını görebilirsin. seninki dahada ayrı bir olay ama parçalanarak büyümek herhalde parçalanan kasın büyük görünmesi seni cezbediyor ve büyüdüm sanıyorsun bunu fazla zaman geçmeden aklından çıkarsan bence iyi olur yoksa olduğun yerde sayarsın. bizim salondada bir örneği varki o olayın komedi adam paramparça damarlı çöp gibi bişey deli gibi idman yapıyo. millet bakıp bakıp allah akıl fikir versin demekden başka bişey bulamıyo. adama sorduğumuzda büyümesi için daha fazla çalışmasının gerektiğini söyledi bize oda ayrı bi vakkaya giriyor.
sözün özü elinde bir mermer var biri dikdörtgn şeklinde 70 kg diğeride dikdötgen şeklinde 110 kg. ikisininde boyutları aynı.
70 kg lik mermeri yonttuğunu düşünsene sana ne kalır?
ama büyük olan 110 kg yi yont bakalım yonta bildiğin kadar istediğin gibi şekil ver karşına ne çıkar?
soru bu sen elinde olmayan birşeyi parçalamak istiyorsun işde bu imkansız.
tercih meselesi..amaç meselesi..bulk-definasyon olmadan büyünmez mi büyünür ha ne kadar etkili olur o ayrı mesele.ama arkadaş belki kendini kilolu görmek istemiyo.mümkün olduğu kadar az yağlanarak kas yapmak istio..ben aynada karın kaslarımı görememeye başlayınca kendimi çökmüş hissediorm.bulk-definasyonda yılın 4-5 ayı iyi görünürsün geri kalanında göbekli biçimsiz bi vücudun olur bu bana göre deil mesela..
stonebabybody
Beslenme programını yazabilirmisin.