• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 21 Boy 1.84

CALISMANIN karsılıgını almıssın tebrıkler ama bana 81 kg dan daha fazla gıbı geldı yanlıs anlama bende 184 boyum kılom 73 74 arası gıdıp gelıyor benm daha 4 ay oldu tabı cok erken ama oyle geldı ...

arkadaşlar kimsenin emeğine lafım yok ama yabancı bodybuilding sitesi var. ordada aynı fotoğraf bölümü var bu vücudu orada görmüştüm. ordaki konudada 3 fotoğraf vardı. bu arkadaş gerçekten türkse başka pozlarını da koysun. he bu sen değilsen gerçek burdaki kimse seni gerçek hayatta tanımıyor. thezorronun vücudu çok iyi dediklerinde ne hissediyorsun ki . sadece bir nick :)

dolandırıcının teki... bu adamı kaale almamak lazım ki alan da olmamış zaten... :) yalan söylüyor; %99 değil, %100 yalan söylüyor. Şahsın forumdan banlanmasını talep ediyorum sahtekarlıktan ötürü!

• Like
Reactions: Azi
bende inandım bir anda ya fake heralde bu arkadas yoksa tr de bir ekol olurdu :D

Son düzenleme:
bunun amacı ne acaba doktara görünmeni tavsiye ediyorum ya hangi dünydasınız böle insanlarfı anlamak mümkün değil ne adamsın ya ama resimdeki kimse ona helal olsun türk ede benzemiyo pek .

Modellil bilddiğin gibi sadece fiziksel olarak uygunluk değil yüz olarakta uygunluk ister...sende ikiside var,çalışmandan türü tebrik ederim :) bundan sonra yapman gereken form tutmak,aman ha dahada hacim yapıyım deme tam idealsin şu an :)

yav ne bu kadar abarttınız ki
3 yıl düzenli bir şekilde yapılan spor la olamayacak bir şey degil burdan şunu çıkarıyoruz çogunuzun 3 yıllık bir geçmişi yok :) nasıl ama iyi çıkarddımı beyler

Edit: benim deyok

Back
Yukarı