• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 21 Kilo 80 Boy 171

9 Aylık çalışma arkadaşlar yorumlarınız önemli eksiklerimi,çalışmam gereken bölgeleri yazarsanız sevinirim.Şuan genelde kütle çalışması yapıyorum çünkü ayrıca kardiyo için zamanım kalmıyo :) definsyna yaza girmeyi düşünüyorum.

Kolay Gelsin

Göğüs 105
Kol 38
Bel 90

Eklentiler

• Fotoğraf0010.jpg
    Fotoğraf0010.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 805
  • Fotoğraf0011.jpg
    Fotoğraf0011.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 766
  • Fotoğraf0013.jpg
    Fotoğraf0013.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 849
  • Fotoğraf0015.jpg
    Fotoğraf0015.jpg
    174,1 KB · Görüntüleme: 689
Yorum gelse nolur gelmese nolur şunu anlamış değilim. Zorla güzellik olmaz. Yaza definasyon yapıcam demişsin. Şu kelimenin anlamını öğrenseniz artık daha iyi olacak. Sadece senin için demiyorum, başkaları için de öyle.
Biz, tabiri caizse, amatörüz bu sporda. O yüzden define olmak neyimize. Sadece yağsız, azcık kas lifleri gözüksün isteriz. O yüzden de hayat boyu bitmiyecek bir diyet ve spor yapmamız gerekli. Yağ, şeker, tuz üçlüsünden mümkün olduğunca uzak durmaya çalısacaz.
Vücuduna gelir isek gereken beslenmeyi vermemişsin. Bunu kendinde biliyorsundur. Dediğim gibi mümkün oldugunca yağ, tuz, şekerden uzak durmalısın. Kardiyo ben hiç sevmedim. Onun yerine sert antreman yapıyorum. Yağları bu şekilde attığımı düşünüyorum. Karın hareketlerini 1 gün yapıp 1 gün ara veriyorum. Sonucta onlar da bir kas grubu ve dinlenmeye ihtiyaçları var.
Umarım istediğin vücut tipini elde etmeyi başarırsın. Sporu bırakmak gibi bir şey yapma bence. Sağlık için herkes yapmalı.
İyi sporlar...

Yorum gelse nolur gelmese nolur şunu anlamış değilim. Zorla güzellik olmaz. Yaza definasyon yapıcam demişsin. Şu kelimenin anlamını öğrenseniz artık daha iyi olacak. Sadece senin için demiyorum, başkaları için de öyle.
Biz, tabiri caizse, amatörüz bu sporda. O yüzden define olmak neyimize. Sadece yağsız, azcık kas lifleri gözüksün isteriz. O yüzden de hayat boyu bitmiyecek bir diyet ve spor yapmamız gerekli. Yağ, şeker, tuz üçlüsünden mümkün olduğunca uzak durmaya çalısacaz.
Vücuduna gelir isek gereken beslenmeyi vermemişsin. Bunu kendinde biliyorsundur. Dediğim gibi mümkün oldugunca yağ, tuz, şekerden uzak durmalısın. Kardiyo ben hiç sevmedim. Onun yerine sert antreman yapıyorum. Yağları bu şekilde attığımı düşünüyorum. Karın hareketlerini 1 gün yapıp 1 gün ara veriyorum. Sonucta onlar da bir kas grubu ve dinlenmeye ihtiyaçları var.
Umarım istediğin vücut tipini elde etmeyi başarırsın. Sporu bırakmak gibi bir şey yapma bence. Sağlık için herkes yapmalı.
İyi sporlar...

tabiki amatörüz ya şuan yoğun bi okul programım oldugundan yaza dedim ben definasyon diye.ya şimdi hem ağırlık çalışması yapıp hemde kardiyo yaparsam bi antreman 2 saatten fazla sürüyo ben o bakımdan söyledim.eleştiri gerekli çünkü ne yapap gerektiğini bilmeliyim

teşekkürler

arkadaşım önceki halini görmeden nasıl yorum yapabiliriz
ama gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim eksik yaptığın şeyler var düzenli programla 9 ayda daha iyisini elde edebilirsin

Başladığın zamanki kilonu ve yağ oranını da yazarsan daha sağlıklı yorumlar alabilirsin.
bence kol ölçün gayet iyi, göğüsler de kötü durmuyor.

Diğer bölgelerin pozlarını da eklersen daha iyi olur tabiki..

Back
Yukarı