• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 22 boy 184

ergenliğe geç girdin sanırsam kilon başladığında çok azmış buna dayanarak söylüyorum.bence vücut çok güzel özellikle karın ve göğüs

Güzel gelişim tebrikler

Güzel bir vücuda sahipsin tebrikler. Yüzün Shakur Artus a benziyor.

göğüs ant. bench pres 8,8,6,6 incline benc pres 8866 flat bench cable fly 10101010 incline dumbell bench press 1088 cable crosower 101010

guzel gelisim gercekten, yalniz supplement hic kullanmadim deyip sadece bir gainer kullandigini yazmissin, hic lafim yok supplement kullananlara, sadece dil bilgisi acisindan yanlis cumle oldugunu belirtmek istiyorum :)
Ama vucudun gercekten guzel! Sadece eksik bolge bacaklar, sahsen benim de bacaklarim biraz inceydi ve squat yapmaya basladim, gercekten 1,5 ay gibi kisa surede gozle gorulur fark oldu, tavsiye ederim, yalniz squat sirasinda nefes alis-verisini duzgun yapmazsan, basin donebilir, hatta bilincini kaybedebilirsin, tabi bu dediklerim en az kendi vucut agirligini sirtina alirsan :) benim gozlerim karardi bir kac sefer, aman dikkat!

guzel gelisim gercekten, yalniz supplement hic kullanmadim deyip sadece bir gainer kullandigini yazmissin, hic lafim yok supplement kullananlara, sadece dil bilgisi acisindan yanlis cumle oldugunu belirtmek istiyorum :)
Ama vucudun gercekten guzel! Sadece eksik bolge bacaklar, sahsen benim de bacaklarim biraz inceydi ve squat yapmaya basladim, gercekten 1,5 ay gibi kisa surede gozle gorulur fark oldu, tavsiye ederim, yalniz squat sirasinda nefes alis-verisini duzgun yapmazsan, basin donebilir, hatta bilincini kaybedebilirsin, tabi bu dediklerim en az kendi vucut agirligini sirtina alirsan :) benim gozlerim karardi bir kac sefer, aman dikkat!
sen konuları kasıtlı mı hortatıyorsun?kaç sene önce açılmış başlıklara yazıp duruyosun hayır güncel foto falan da yok trollüğüne mi yapıyorsun?

Back
Yukarı