• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

herkese kazasız sakatlıksız spor dileklerimle başlamak istiyorum.
4 ay önceki ve son halimin fotoğraflarını paylaşıyorum.ölçüler:
02.02.2010
kilo:105
bel:116
göğüs:118
kol:37

ve son ölçülerim:
15.06.2010
kilo:87
bel:98
göğüs:106
kol:36

2 ay boyunca haftada 4 gün sabahları hiç birşey yemeden koştum. aynı zamanda haftada 3 gün cardio 2 günde süpersetlerle ağırlık çalıştım. bu dönemde 1 kutu lipo 6 black kullandım. son 3 haftadadır ventolin kullanmaktayım.

beslenme olarak karbonhidratı ve şekeri sıfıra yaklaştırdım. bunlar dışında yemek düzenime aynen devam ediyorum. protein değeri yüksek besinleri tüketmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar. ağırlık çalıştığım günlerde pirinç makarna türü karbonhidrat alımı yapıyorum.

her türlü yorum eleştiri ve öneriye açığım.
( iki foto grubuda soğuk çekilmiştir. 2.lerde malum havalar ve ventolinin etkisiyle bir ter durumu var yanlış anlaşılmalara yol açmasın )

Eklentiler

• ön1.jpg
    ön1.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 835
  • ön2.JPG
    ön2.JPG
    66,4 KB · Görüntüleme: 1.061
  • yan1.jpg
    yan1.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 645
  • yan2.JPG
    yan2.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 841
  • sırt1.jpg
    sırt1.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 728
  • sırt2.JPG
    sırt2.JPG
    47,5 KB · Görüntüleme: 686
masallah hocam iyi kilo vermissen, ama saglikli mi bu kadar kisa surede boyle birden bu miktar kilo vermek.

İlk önce gösterdiğiniz gelişim için sizi tebrik ederim, çok büyük yol katetmişsiniz. Vücudunuzdaki toparlanma gayet açık ve net belli oluyor, verdiğiniz ölçüler de ispatı. Yanlız benim aklıma takılan nokta şu, "kahvaltı yapmadan 4 ay koştum" diyorsunuz. Kahvaltı bildiğiniz gibi sporcunun da altın öğüdünür. Sizin protein ağırlıklı yapacağınız bir kahvaltı hem adele kaybetmenizi hem de daha fazla enerji almanıza imkan verir. Bu yüzden forumdaki beslenme örneklerinden biraz araştırma yapıp kendiniz için bir diyet programı oluşturun.

Başarılar

İlk önce gösterdiğiniz gelişim için sizi tebrik ederim, çok büyük yol katetmişsiniz. Vücudunuzdaki toparlanma gayet açık ve net belli oluyor, verdiğiniz ölçüler de ispatı. Yanlız benim aklıma takılan nokta şu, "kahvaltı yapmadan 4 ay koştum" diyorsunuz. Kahvaltı bildiğiniz gibi sporcunun da altın öğüdünür. Sizin protein ağırlıklı yapacağınız bir kahvaltı hem adele kaybetmenizi hem de daha fazla enerji almanıza imkan verir. Bu yüzden forumdaki beslenme örneklerinden biraz araştırma yapıp kendiniz için bir diyet programı oluşturun.

Başarılar

ilk önce yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alınacaktır thums:
sabah kahvaltı yapmadan önce koşmamın nedeni yine forumda okuduğum "gece metabolizma bütün karbonhidratları harcar ve sabah hiç karbonhidrat almadan yapılan egzersiz için gerekli enerji depolanan yağlardan karşılanır" şeklinde bir bilgiydi koşudan çıkınca hemen oturup protein ağırlıklı kahvaltımı yapıyorum zaten

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:37 ----------

masallah hocam iyi kilo vermissen, ama saglikli mi bu kadar kisa surede boyle birden bu miktar kilo vermek.

teşekkür ederim sağlık açısından pek bir sıkıntım olmadı şuana kadar gerek forumda gerek gittiğim salonda ayda 5 6 kilo verenleri görünce normal gelmişti bana

merhaba :)

Göğsünüzdeki yağları nasıl erittiniz ?

Kilo verme aşamasındayım ve göğüs yağları beni kara kara düşündürüyor :D sanki gitmicek gibiler :D

cardio çalıştığım zamanlarda 3 set alt göğüs press yaptım eritmeye faydası ne kadar oldu bilmiyorum ama sarkmaları iyi topladığı kesin :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------

ilk etapta öyle geliyor insana erimeyecek gibi geliyor ama eridiğini gördükçe gaza geliyor insan :)

son durum budur verimsiz geçen bir ramazandan sonra 2 kilo daha almışım bel çevreside 2 cm artmış diğer bölgelerde bir fark yok

Eklentiler

• arka1.jpg
    arka1.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 437
  • arka2.jpg
    arka2.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 485
  • ön3.jpg
    ön3.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 452
azmin çok iyimiş abi ilerlemende başarılı olacağına inanıyorum

Back