• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 27, boy 181, kg 77, 2 yıldır vg yapıyorum program için prof yardım :)

Merhabalar.
çocukluğumdan beridir spor ile ilgilenmeye çalışırım en sporsuz geçen senemde yaz tatillerinde 3 4 ay kung fu, karete, teakwondo yapmışımdır. fakat vg ye başlamadan önceki 3 senemde kickboks ve akabinde 2 yıldır vg ile ilgileniyorum.
şimdi programda kafamı karıştıran konu şudur ki gögüsleri daha şekilli parçalı bir yapıya getirmek ve mümkünse sıkılaştırmak hatta küçülmesi bile olabilir :)
ve karın kasları.

uyguladığım son program
5 hareket göğüs- 3 hareket biceps

5 hareket omuz- 3 hareket triceps

4 hareket kanat- 4 hareket bacak ( bacağa geçmeden önce takviye alıp ara veriyorum )
haftada 4 antreman yapıyorum ortalama bazen 5, evde de ağırlıklarım var arada koşu yaparım. rahatsız olduğum konu gögüslerimi parçalamak ve alt midede ki görünmeyen 2 karın kasımı çıkarmak :) yani tam göbek çevresindeki yağları yok etmek. Yani prof hocalarım yardımcı olun nasıl bir programda çalışmalıyım göğüs hareketlerini 12 tekrar yapıyorum iyi midir yoksa cok daha fazla tekrar yapmalı mıyım? yani gerçekten program konusunda yardımcı olabilecek veya evet gögüsleri çok tekrar yapmalısın diyebilecek hocam var mıdır?

qwl7.jpg

Uploaded with ImageShack.us
tfiu.jpg

qisa.jpg

ikub.jpg

ybqj.jpg

nyvw.jpg

mo9r.jpg

6phu.jpg

nfhc.jpg

o5wh.jpg

Affedin ama alttaki ikisi hiç çıkmayabilir , çünkü «st abdominalleriniz belli değil pek o yüzden şu an 6 parçaya sahip olduğunuz ilk bakışta anlasilmiyor. Yoksa zaten 6 parça var sizde

sadece biraz yağ yakıp definisyona girsen gayet iyi olur tebrikler

Aynen katılıyorum . Karın kasların benimkilerle aynı şekil bakımından buda genetik biliyorsundur . yağ yakıp düzenli çalışmayla olmayacak değil. güzel bir diyet yaparsan beslenmene biraz daha özen gösterirsen problem kalmaz diye düşünüyorum

Kesinlikle beslenmene bagli. Istersen mukemmelin ustunde antreman yap, guzel bir diyete donmezsen istedigini alamazsin.

Bu arada 2 yila gore biceps haric diger bolgelerin zayif.

alt 2 mide kasında yan igöbek deliği çevresinde belirgin yağ var arkadaşlar hocam su olarak adlandırıyor gerçi :) fotolarda belli olmamış ve zaten fotolar gerçeği birebir yansıtmamış olsa da genel olarak belli.
soruma cevap alamadım ama gögüs şekillenmesi için ne yapabilirim daha sert bir duruş, daha parçalı?
Leopras neden sordun?
Ersin fotolar tam olarak yansıtmamış, gerçekte kollarım diğer bölgeler yanında özellikle göğüs yanında ince kalıyor.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. yalnız cevap alabilirsem cok sevinirim.
ve birde mesela gögüs için cok tekrar yaparken diğer bölgelerde normal set tekrar sayılarını yapmam uygun olur mu?

arkadaşlar hocalarımdan yardım alır parçalanma programı yazarlar diye umut etmiştim ama sanıyorum hocalarım pek foruma girmiyor?

Back
Yukarı