• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 34 96 kilodan 74 kiloya düşüş ve 4,5 aylık v.g geçmişi

SAVAS74 usta ben mi yanlış anladım eğer yanlış anladıysam özür diliyorum ama sen hiç durmadan yarım saat boyunca mekik çektiğini mi söylüyorsun eğer söylüyorsan doğrudur elbette ama faydalı olurmu ki aralıksız yarım saat mekik çekmek bilemedim doğrusu

doğru anlamışsın, ama benim yaptığım -bu forum daha önce de yazdığım gibi- aletli mekik...boyun fıtığım var, o yüzden kesinlikle aletsiz yapmıyorum. abaway pro ile...yapıyorum...

off topicten dolayı, sorry..

@Umut, 'yeni resimler yakında' yazını Ekim'de yazmışsın. daha gelmedi bu 'yakında' :D

yakında savaş :)
işin aslı çalışmaya aynı şekilde devam ediyorum ama bende mi bir göz alışkanlığı oldu bilemiyorum

kilo almış olmama rağmen nedense sanki pek bir değişim yokmuş gibi geliyor . son fotoğraflarda 75 76 kilo civarındayım şimdi ise 81-82 arası gidip geliyor . ama gel gör ki bana sanki hiçbir değişiklik yokmuş gibi geliyor.
şubat başında yeni resimleri koyarım , birlikte karar veririz.
:)

üy profilindeki resim de kasım ayında çekildi .

çok iyi olmuş abi bende geçen sene 77 78 kiloydum simdi 67 ye düştüm ama nerdeyse 1 sene oldu vücudumdaki yağlar gitti böyle 6 7 ay hiç kilo veremedim sonra yemeği kestim baktım yavaş yavaş iniyor sevindim sonra hergün daha düzenli beslenmeye çalıstım gercekten beslenmeninde etkisi oluyor ama ben fitness a gidiyordum kosu falan cok işe yarıyor :) sadece su ayakları inceltemedim abi senin ayaklardada bi incelme falan oldumu ?

tek kelimeyle harıka olmuşsun abi hanı su 68 kılodakı yuz ıfadende degısmış bı yakışıklı olmuşsun :D

tebrik ederim bildiğin gençleşmişsin:) vücudun oldukça iyi görünüyor özelliklede omuzların. fotoğraflarda pek anlaşılmıyor güldüğün için diyetten önceki yüz halinle şimdiki arasında pek fark var mı inceldimi yani yüzün bende bu aralar cardioya başlayacağım hızlı kilo aldığım için yüzümde biraz şişme oldu sanırım.

Back
Yukarı