Adım Umut .34 yaşındayım . 2009 kasım ayında 96 kiloydum.sıkı bir rejime ve kardiyo çalışmalarına başladım. Ocak 2010 da 83 , Mart 2010 da 73 Nisan 2010 da 70 Haziran 2010 da 68 kiloya düştüm. ( deniz kenarında çekilmiş olan fotoğrafta 68 kiloyum ) . bu arada mayıs ayı itibari ile kardiyoyu bırakıp v.g ye başladım . 4.5 aydır düzenli olarak salona gidip programım çerçevesinde çalışıyorum . bu 4.5 ay süresi içerisinde 68 kilodan 74 kiloya çıktım ama aldığım kiloyu kas olarak aldığımı düşünüyorum( metabolizmam kilo almaya çok müsait ve çok kilo almak istemiyorum ). Beslenmeme mümkün olduğunca özen göstermeye çalışıyorum . öğle yemeği dışında kesinlikle tencere yemeği yemiyorum . antrenmandan sonra haşlanmış ya da yağsız tavada tavuk göğsü , yumurta beyazı , ton balığı , mısır gevreği , süt , peynir , yağsız tavada kırmızı et , fırında folyoda yapılmış balık v.b proteini bol ürünler tüketiyorum.en önemli beslenme saatinin antrenman sonrası olduğunu düşünüyorum.
v.g ye başlamadan ölçülerimi maalesef almadım
.
şu an ki ölçülerim
boy : 1.77
kilo : 74-75
göğüs : 102
bel : 82
sağ kol : 36
sol kol : 35
biliyorum ki çok fazla eksiğim var.halen göbek kısmında kalan yağları eritmeye uğraşıyorum ve bir yandan da kas kaybetmek istemiyorum . bu sporu daha çoook uzun zaman bırakmayı düşünmüyorum , ve neden daha önce başlamadım diye kendime kızıyorum . dileyen herkesin fikirlerini bekliyorum .özellikle bu spor ile uzun bir geçmişi olan arkadaşlarımın fikirleri benim için önemli.kırıcı va mantıksız olmayan her türlü eleştiriye açığım . fotolarda yüzümü gizlememin sebebi poz verirken suratımın aldığı şekle benim bile gülmem

şimdiden teşekkürler