• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 34 96 kilodan 74 kiloya düşüş ve 4,5 aylık v.g geçmişi

Absinth çok teşekkürler, benim durumum da aynı umut gibi olduğunda yeni konu açmadım; ilk fotoğraf ile tek farkımız yüzümüz :) vücut tamamıyla aynı durumda idi. ben de yazdığım programla umutun üçüncü resmine gelmeyi planlıyorum. ilk resmi tutturduk sıra üçüncüdekinde :) çok güzel yapmış, gerçekten çok tebrikler umut.

işte bunlar yaa. olay budur. tbr. ederim azmin zaferinden başka ne denilebilirki. butun gun bir kosede oturup ''neden zayıflayamıyorum'' yada ''ne yapsam olmuyor'' diye sızlanan insanlara tek tek gostermeli bence. bu hayyat bir olume çare yok. tbrler. başarılarınızın dewamını dilerim.

işte bunlar yaa. olay budur. tbr. ederim azmin zaferinden başka ne denilebilirki. butun gun bir kosede oturup ''neden zayıflayamıyorum'' yada ''ne yapsam olmuyor'' diye sızlanan insanlara tek tek gostermeli bence. bu hayyat bir olume çare yok. tbrler. başarılarınızın dewamını dilerim.

teşekkürler..
beni de bu forumda en çok üzen mesajlar ; lütfen yardım edin , çok kötü bir vucudum var gibi yazılan mesajlar.
yardım istemek aslında güzel birşey ama ilk önce insanın kendisine inanması ve bu inançla çalışması gerek .

ben her akşam ikinci bir işe gider gibi salona gidiyorum , gerçekten sıkı çalışıyorum , beslenmeme dikkat ediyorum v.s ve bunları kimsenin baskısı olmadan kendimi iyi hissetmek için yapıyorum.kendime orta vadede hedefler koyup bu hedefler için çalışıyorum .

3 ay sonra yeni fotolarımı da ekliyeceğim.umarım önümüzdeki 3 ay içinde de bir gelişim gösterebilirim.

Bazıları azıcık göbeklerini eritcem eritcem diye söylenir ama birtürlü yapmaz çünkü azim yoktur.Siz 96 kilodan 74 kiloya düşmüşsünüz,gerçekten tebrik edilecek bir azim.Helal olsun.

Bazıları azıcık göbeklerini eritcem eritcem diye söylenir ama birtürlü yapmaz çünkü azim yoktur.Siz 96 kilodan 74 kiloya düşmüşsünüz,gerçekten tebrik edilecek bir azim.Helal olsun.

teşekkürler...
ama 96 kilodan 68 e düştüm önce , v.g ye başladıktan sonra kontrollü olarak 74 e ;)

Tebrikler.Çok hızlı kilo vermeni sağlıklı bulmasam da ,insann o yağlardan kurtulma azmi ile hiçbir şeyi görmeyeceğini kendimden de iyi biliyorum.Vücut kilo verince,forma girince insan sanki nasıl da sanki gençleşiyor :) İlk foto ile son fotolar arasındaki olumlu değişiklikler çok iyi.

tebrikler umut gerçekten bir azim örneği göstermişsin. birşey sormak istiyorum yalnız. 96 kilodan düşerken günde aldıgın ortalama kalori miktari neydi nasıl yiyecekler tercih ettin tam olarak bilgi verirsen bize çok faydan dokunur : )

tebrikler umut gerçekten bir azim örneği göstermişsin. birşey sormak istiyorum yalnız. 96 kilodan düşerken günde aldıgın ortalama kalori miktari neydi nasıl yiyecekler tercih ettin tam olarak bilgi verirsen bize çok faydan dokunur : )

teşekkürler,
aslında bu konu hakkında verebileceğim bilgiler başkaları için sağlıklı olmayabilir.ben almam gereken kalori miktarının çok altında bir kalori aldım diyet dönemimde ama bu doğru birşey değildi.
salona gitmeyi haftanın 5 günü hiç aksatmadım ve sürekli kardiyo yaptım.
aslında en iyisi kulaktan dolma bilgiler ile ya da başkalarının diyet programlarına göre diyet yapmak yerine uzman bir diyetisyen kontrolünde spor yaparak kilo vermek.ben herkese bunu tavsiye ederim ...

Tebrik Ederim Seni Umut Abi..

Hızlı bir şekilde kilo verdiğin halde sağlığına zarar gelmemiş Şanslıymışsın .. Ve de Azimli :)

Adım Umut .34 yaşındayım . 2009 kasım ayında 96 kiloydum.sıkı bir rejime ve kardiyo çalışmalarına başladım. Ocak 2010 da 83 , Mart 2010 da 73 Nisan 2010 da 70 Haziran 2010 da 68 kiloya düştüm. ( deniz kenarında çekilmiş olan fotoğrafta 68 kiloyum ) . bu arada mayıs ayı itibari ile kardiyoyu bırakıp v.g ye başladım . 4.5 aydır düzenli olarak salona gidip programım çerçevesinde çalışıyorum . bu 4.5 ay süresi içerisinde 68 kilodan 74 kiloya çıktım ama aldığım kiloyu kas olarak aldığımı düşünüyorum( metabolizmam kilo almaya çok müsait ve çok kilo almak istemiyorum ). Beslenmeme mümkün olduğunca özen göstermeye çalışıyorum . öğle yemeği dışında kesinlikle tencere yemeği yemiyorum . antrenmandan sonra haşlanmış ya da yağsız tavada tavuk göğsü , yumurta beyazı , ton balığı , mısır gevreği , süt , peynir , yağsız tavada kırmızı et , fırında folyoda yapılmış balık v.b proteini bol ürünler tüketiyorum.en önemli beslenme saatinin antrenman sonrası olduğunu düşünüyorum.
v.g ye başlamadan ölçülerimi maalesef almadım ….
şu an ki ölçülerim

boy : 1.77
kilo : 74-75
göğüs : 102
bel : 82
sağ kol : 36
sol kol : 35

biliyorum ki çok fazla eksiğim var.halen göbek kısmında kalan yağları eritmeye uğraşıyorum ve bir yandan da kas kaybetmek istemiyorum . bu sporu daha çoook uzun zaman bırakmayı düşünmüyorum , ve neden daha önce başlamadım diye kendime kızıyorum . dileyen herkesin fikirlerini bekliyorum .özellikle bu spor ile uzun bir geçmişi olan arkadaşlarımın fikirleri benim için önemli.kırıcı va mantıksız olmayan her türlü eleştiriye açığım . fotolarda yüzümü gizlememin sebebi poz verirken suratımın aldığı şekle benim bile gülmem :)
şimdiden teşekkürler…

ya size ilginç birşey sormak istiyorum. ben de yeni başladım şu anda kilo kaybetme aşamasındayım. yani senin ilk fotoğrafındaki gibiyim desem yeridir.

sormak istediğim göğüslerle ilgili, benim de göğüslerim kilodan sarkık biraz. görünüşe göre sen atlatmışsın o problemi, tamamen fitnessle mi oldu yoksa yağ aldırma filan oldu mu?

96 kilo olan halimde benim de göğüslerim sarkıktı. sonrasında kardiyo ile beraber zayıflamaya başladığımda yavaş yavaş eridi . v.g ye başladıktan sonra ise tamamen düzeldi . kesinlikle bir yağ aldırma söz konusu değil.zayıfladıktan sonra bile hala biraz sarkma vardı ama dediğim gibi v.g bunu tamamen ortadan kaldırdı.hatta şu an vucudumda en iyi bölgelerimden biri olarak göğüs bölgemi görüyorum.( eksiğim çok tabi )

bu arada yeni fotolar çok yakında :)

dikkatimi birşey çekti ilk iki fotoğraftan sonra yüzler kapalı yüzler görünmüyo eğer bir açıklama yaptıysan fazla inceleyemedim özür dilerim fotoğraflar gerçekse çok çok iyi bir ilerleme başarılar dilerim tekrar söyleyeyim konuyu fazla inceleyemedim bunlar hakkında bir açıklama varsa tekrar özür dilerim

saygılar...

Resimlere bakinca 5-10 yas genclesmissiniz, azminize tebrikler. Dikkatimi ceken karin bolgenizde gorunurde sarkma olmamis, ozel karin bolgesi calismaniz oldumu. Ikinci resimdede pek gorunmuyor, diger resimlerin de size ait oldugu kolunuzdaki dogmelerden belli, yuzunuzu kapatsaniz bile.

dikkatimi birşey çekti ilk iki fotoğraftan sonra yüzler kapalı yüzler görünmüyo eğer bir açıklama yaptıysan fazla inceleyemedim özür dilerim fotoğraflar gerçekse çok çok iyi bir ilerleme başarılar dilerim tekrar söyleyeyim konuyu fazla inceleyemedim bunlar hakkında bir açıklama varsa tekrar özür dilerim

saygılar...

konu başında da yazmıştım . yüzümü kapamamın tek sebebi poz verirken komik tuhaf bir hal alması :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------

Resimlere bakinca 5-10 yas genclesmissiniz, azminize tebrikler. Dikkatimi ceken karin bolgenizde gorunurde sarkma olmamis, ozel karin bolgesi calismaniz oldumu. Ikinci resimdede pek gorunmuyor, diger resimlerin de size ait oldugu kolunuzdaki dogmelerden belli, yuzunuzu kapatsaniz bile.

ilk kilo verdiğim dönemde sarkma oldu .
aslında hala var ancak abartılacak şekilde değil . her antrenmanımda 100-150 arası mekik yaparım . bunun dışında özel bir çalışmam olmadı ama son bir haftadır karın bölgesine daha fazla ağırlık vermeye başladım . mayıs ayı için hedeflerim var :)

teşekkürler.

SAVAS74 usta ben mi yanlış anladım eğer yanlış anladıysam özür diliyorum ama sen hiç durmadan yarım saat boyunca mekik çektiğini mi söylüyorsun eğer söylüyorsan doğrudur elbette ama faydalı olurmu ki aralıksız yarım saat mekik çekmek bilemedim doğrusu

bişey sormak istiyorum dikkatimi çektide 1.resimden sonuncu resme dogru giderken vücuttaki kıllar azalıyo epilasyon falanmı yoksa kendiliğindenmi dökülüyor kilo verince merakımı hoş görün benim takımtım varda kıllar a :)

Back
Yukarı