Merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce 97 kilo ile yürüyüş yapmaya başladım, 1 yıl sadece yürüyüş yaptım, 2. yıl yürüyüşlerime barfiksi ekledim, 1 defa bile çekemiyordum ilk başlarda şimdi zorlanmadan 15 -18 yapabiliyorum, son bir senedir ise yürüyüşler koşuya dönüştü, artı setler halinde barfiks, şınav ve dips olarak çalışıyorum, haftanın 3 günü koşu P90X2 AB RIPPER ve mekik, haftanın 3 günüde yürüyüş ve barfiks, şınav, dips olarak çalışıyorum, hayatımda hiç salona gitmedim, 3 yılda çok fazla yol alamadım galiba, yaştan dolayıda olabilir, son 6 aydır beslenmeme de dikkat ediyorum basit şeker hiç tüketmiyorum her gün ton balığı yada tavuk yiyiyorum, her sabahta 3 adet bir tanesi sarılı olarak yumurta yiyiyorum.
Nasıl poz verildiğini bilmiyorum resimlerde görüldüğü üzere hala erimeyen bir yağ tabakası var karnımda, inanın baklava çıkartmak için çok kasıyorum derinin altında elime bir şeyler geliyor ama bel bir türlü incelmiyor
Fotoğraflarımı saygı sevgi çerçevesinde olumlu olumsuz eleştirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Nasıl poz verildiğini bilmiyorum resimlerde görüldüğü üzere hala erimeyen bir yağ tabakası var karnımda, inanın baklava çıkartmak için çok kasıyorum derinin altında elime bir şeyler geliyor ama bel bir türlü incelmiyor

Fotoğraflarımı saygı sevgi çerçevesinde olumlu olumsuz eleştirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.