• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 40 boy 1.90 Öncesi - Sonrası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan b1oodi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b1oodi

Üye
Merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce 97 kilo ile yürüyüş yapmaya başladım, 1 yıl sadece yürüyüş yaptım, 2. yıl yürüyüşlerime barfiksi ekledim, 1 defa bile çekemiyordum ilk başlarda şimdi zorlanmadan 15 -18 yapabiliyorum, son bir senedir ise yürüyüşler koşuya dönüştü, artı setler halinde barfiks, şınav ve dips olarak çalışıyorum, haftanın 3 günü koşu P90X2 AB RIPPER ve mekik, haftanın 3 günüde yürüyüş ve barfiks, şınav, dips olarak çalışıyorum, hayatımda hiç salona gitmedim, 3 yılda çok fazla yol alamadım galiba, yaştan dolayıda olabilir, son 6 aydır beslenmeme de dikkat ediyorum basit şeker hiç tüketmiyorum her gün ton balığı yada tavuk yiyiyorum, her sabahta 3 adet bir tanesi sarılı olarak yumurta yiyiyorum.

Nasıl poz verildiğini bilmiyorum resimlerde görüldüğü üzere hala erimeyen bir yağ tabakası var karnımda, inanın baklava çıkartmak için çok kasıyorum derinin altında elime bir şeyler geliyor ama bel bir türlü incelmiyor :)

Fotoğraflarımı saygı sevgi çerçevesinde olumlu olumsuz eleştirirseniz çok sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Eklentiler

• once.jpg
    once.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 720
  • Resim 014.jpg
    Resim 014.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 719
  • Resim 015.jpg
    Resim 015.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 704
  • Resim 016.jpg
    Resim 016.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 694
  • Resim 017.jpg
    Resim 017.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 679
  • Resim 018.jpg
    Resim 018.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 705
  • Resim 019.jpg
    Resim 019.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 717
tebrikler
herkese örnek olssun

Her ikinize de çok çok teşekkür ederim :)

Bundan sonra bu şekilde devam mı etsem yoksa bir salona falan mı gitsem. Ne önerirsiniz dostlar?

Bu disiplin ile salon öneririm çok sağlam bir vücut ortaya çıkartabilirsiniz. Suan oturupda düşünemiyeceğiniz kadar sağlam.

kilo verip temeli atmışsınız bir salona yazılmanızı kesinliklikle tavsiye ederim bu şekilde geliştiğinizin kat kat fazlasını görürsünüz

İnanın beni acayip motive ettiniz. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Şöyle bir plan yaptım kendimce, önümüz yaz.. sonbahara kadar bu şekilde devam edip sonbaharda salona yazılmayı düşünüyorum inşallah salonda şu karın kaslarını çıkarabilirim :)

Bu arada İstanbul - Maltepe bölgesinde önerebileceğiniz BB salonu var mı?

Back
Yukarı