Yabancı dizi önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazilari biraz agir filmler ama dedigim gibi merakiniz olduguna gore hosunuza gidebilir tabiki hepsi konu ve tarz olarak verdiginiz orneklerdekilerle ayni degil ben son 5 yilda az cok aklimda kalanlari yazdim, bu arada bu hafta yeni cikan iki film var the salvation (western) ve predestination (bilim kurgu) listemde var henuz izlemedim ama guzel seyler okudum ikisiylede ilgili

Lg Smart World

Başlığın dizi-film önerileriniz olarak güncellenmesini rica ediyorum adminlerden. Filmle ilgili başlığa yazıyordum bazen de cevap gelmiyordu buradan devam ederiz. Antikorper'i izledim en son güzel filmdi. Bu tarz katil kim tarzı gizem filmi önerecek olan varsa alabilirim? Veya isteyen olursa bende film önerebilirim arşivim geniş. Tanıdığım benden fazla film izlemiş insan yoktur heralde:D
izlediniz mi bilmem ama "Mindhunters" benim için, katil kim? konulu filmlerin içinde yeri ayrıdır izlemediyseniz mutlaka izleyin.

Dexter-Prison break-Spartacus-Teen wolf-Game of thrones bunları bitirdim TWD olsun breaking bad ve arrowda izledim ama bıraktim ( 2-3 sezon izleyip biraktim)

En basta saydiklarim mutlaka izlenmeli

Predestination 10/8 Tavsiye ederim güzel filmdi.
bu filmin puanı yüksek imdb de.. dikkatimi çekmişti ama çok olumsuz yorumla da karşılaştım.. tabi genel olarak çok takmam o tip yorumları.. =) o yüzden muhtemelen kısa süre içinde izlerim..

bu arada broen dizisi var yeni başladığım ve henüz izlemekte olduğum.. gerçi 2. sezonunu bitirmek üzereyim şuan ve gayet güzel gidiyor.. tavsiye ederim..

Savaş filmi yazayım bi kaç tane;

Saving Private Ryan
Enemy at the Gates
The Pianist
Platoon
Full Metal Jacket
The Thin Red Line

Yeni çıkanlardan Fury güzel.

Savaş filmi seven varsa üstte yazdıklarımın hepsi çok iyi tavsiye ederim. Gerçi kült sayılır 2-3 tanesi ama es geçmişte olabilirsiniz.

predestination güzel bir filmde sanırım çok büyük beklentiyle seyredildiğinden sanırım kötü yorumda bulunanlar olmuş konusu değişik iyi işlenmiş ama bu film hayatımın filmi denemezde birde gona girl vardı oda iyiydi ama başyapıt değil bence çoğu kişi filmin sonuna şaşırmıştı niyeyse birde politik ve sanatsal değişik film önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

Beyler hepinizin birkezde olsa anime izlemesini tavsiye ederim çok farklı ve sürükleyici bir tutku bleanch,naruto, full metal , dead not başlıca tavsiyelerim

Teen Wolf , Supernatural , Suits , The Last Ship , Da Vinci's Demons , The Flash , Arrow benim suan izlediklerim bunlar izleyip pişman olucağınızı sanmıyorum

Şu an diziden ziyade film izliyorum. Yani 2 günde 1 falan. Bu başlıkta film önerileri de paylaşabiliriz. Dizi- film olarak güncellerse 1 admin lütfen. En son izlediğim:

platoon_1986_6592.jpg

FİLM ÖZETİ: Film Chris Taylorun (Charlie Sheen) Vietnam savaşına katılması ile başlıyor. Kendisinin dedesi ve babası Birinci ve ikinci dünya savaşında da savaşmışdılar. Ve daha sonra bu savaşta yaşadıklarını ve askerlerle tanışmasını konu almaktadır. Vietnam savaşı sırasında, genç ve deneyimsiz askerlerin, savaşın dehşeti karşısında yaşadıklarını özetleyen filmde, öldürme içgüdüleri ağır basan çavuşun, barış yanlısı askerle çelişkileri ön plana çıkmaktadır. Avcıyken av konumuna düşen müfreze, Vietnam ormanlarının zor koşullarında her kaybettiği adamla zayıflamaktadır. İnsanın ölüme karşı mücadelesinin anlatıldığı ödüllü filmde Müfrezede tam 30 farklı erkek vardır ve hepsi Elias, O'Neil, ve Warren isimli çavuşlar tarafından kontrol edilmektedirler. Filmde biri barış seven diğeri ise savaş hayranı bir çavuşun da arasında geçen tartışmalara da konu olmaktadır. Chris Taylor ise suçsuz insanlara zarar veren askerlerle tartışmaktadır.

Savaşın psikolojik yönünü de ele alan 1 film çok beğendim uzun süredir listemdeydi pişman etmedi beni tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu konuyu bulamadığım için açma gereği duydum. Dizi önerilerimizi burada paylaşalım. Game Of Thrones'u bitirdikten sonra güzel 1 dizi arıyorum yerini tutacak bulamadım henüz. True Detective'i tavsiye ederim izlemeyen varsa izlediğim en iyi dizi olduğundan yazdım. Sizin de tavsiyelerinizi alalım. Çok bilinenleri yazmazsak iyi olur ama Prison break- Lost- Breaking bad- Dexter gibi.
Valla hocam hapishane falan seviyosan eğer birazda sert olsun dizi diyorsan Oz diye bir dizi var şiddetle tavsiye ederim ama biraz sert ve gerçek hapishane hayatını anlatan bir dizi bir bak derim :D

Valla hocam hapishane falan seviyosan eğer birazda sert olsun dizi diyorsan Oz diye bir dizi var şiddetle tavsiye ederim ama biraz sert ve gerçek hapishane hayatını anlatan bir dizi bir bak derim :D

OZ izledim zaten mükemmel 1 dizidir hapishane dizilerinin-filmlerinin atası odur zaten:) Bana Masal anlatmayı izledim bu arada bugün güzeldi tavsiye ederim. Uzun aradan sonra türk filmi izlemiş olduk böylece.

Benim de dizi kalmadı hakkaten.GOT u bekliyoruz tüm sene.Sherlock desen 2016 da geliyomuş yeni sezonu ömür törpüsü.

Şuan devam eden bir Shameless var.Bir de The Knick diye ağır ilerleyen bir hastane dizisine başladım fena değil hastane dizisi sevenler bakabilir.

Back
Yukarı