Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yagların Kilo ve Metabolizmadaki Rolü ( Yaglar oboziteye karsı sizi korur )
öylede cok omega 3 de gercekten insanı cok sakin yapıyor ya yani bu yaşam tarzına başlarken 1 2 ay kullandım dunya umrumda degilde sanki o tarafını sevmedim suan benim omega 3-6 oranım 1-7 8 filandır diye düşünüyorum yani bu bile iyi bence tüketicilere göre
yok abi ya okadar sinirli olmak olmuyo yani o 1 2 ayda güldügümü hatırlamıyorm desem yeridir yüksek seslere filan dayanamıyodum annemle kız arkadasımla filan kavga ediyodum sacma sapan şeyler yüzünden şuan iyiyim ama + vucudum komple bi yag yakan metebolizma oldu diyebilirim cunku gercekten acaip bi enerjim var yerimde duramıyorum 25 gün sonra sınav var oturup test cozemiyorum ya ole yarım saat filan sabit durmam imkansız
bende bir süredir katojenik türünde beslenmeye gayret ediyorum yemeklerimi sebze et üzerine kurdum diyebilirim zeytinyağını bol döktürüyorum o şekilde besleniyorum ama benim öğrenmek istediğim şey antreman öncesinde ve antreman sonrasında ne yememiz gerekiyor? bize hep carbonhidrat almamız lazım gerektiği söylendi ben bulgur pilavı tüketiyorum sadece antreman günlerinde ant once ve sonrasında ama önerebileceginiz başka şeyler varsa onlarda yararlı olur