• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaklaşık 2 ay oldu.. Yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak spor salonuna gidiyorum.

Şu anki ölçülerim:
Omuz: 117 cm
Kol: 34 cm
Karın: 84 cm
Göğüs: 93 cm

Hiç bir ek besin kullanmadım tamamen doğal besleniyorum, muscletech nitro-tech siparişi verdim gelince onu kullanmayı düşünüyorum..
Yorumlarsanız sevinirim.. Teşekkürler..

Atletik bir yapın var. Başarılar dilerim...

teşekkürler.. gerçi daha biraz erken ama zayıf kalan bi bölge varmı? ben omuzları genişleterek o yapıda devam etmek istiyorum.. yani boksörlerinki gibi diilde, kickbox cıların vucudu gibi geniş bi vucut istiyorum..

Daha yolun basındasın.Sabırla antremanlarına devam et ve beslenmenı ıyı yap.4-5 ay sonra tekrar resımlerını koydugunda o zaman eksıklerın hakkında konusmamız daha dogru olur.

teşekkürler.. gerçi daha biraz erken ama zayıf kalan bi bölge varmı? ben omuzları genişleterek o yapıda devam etmek istiyorum.. yani boksörlerinki gibi diilde, kickbox cıların vucudu gibi geniş bi vucut istiyorum..
henüz 2 ay olmuş ama gayet başarılısın omuzları genişletirken göğüsleride unutma.Eksik olan bölgen varmı diosun' daha kaç antreman yapmtınki 2 ayda ? Bi 6 ay geçsin ondan sonra eksik bölge arıyalım beraber protein almayı unutma
başarı zaman - sabır - beslenme ile beraber olur unutmabench_O

Güzel, atletik bir yapı, genel gelişim içerisinde geri kalan yer bence göğüsler.
Ancak bu birazda genetik, yani herkesin kolay gelişen ve diğerleri kadar kolay gelişmeyen bölgeleri vardır, göğsün kötü değil ama kol, omuz ve sırtın gerisinde.

öncelikle kurallara uygun başlık açtığınız için teşk ettim
vucudun geneline göre göğüler ufak kalmış bunda göğüs yapınızında payı var diğer yerlerde ufak tefek sıkıntılarda olsa aşabilirsiniz ama göğüs için iyi bir plan yapmanızı öneririm

örnek
inciline dumbel press
inline dumbell fly
close bench press
plower

flat bench press
buter fly
dips
cablo crosower

iki farklı açıdan giriş yaptığım bu proğramı her göğüs gününde değiştirerek
sıra ile 4 ay yapmanı öneririm

teşekkür ederim.. aslında şimdi farkına vardım eksik olan yer varmı sorusu için erken olduğunu çünkü programımda göğüs yok sanırım benim..

flexor unda dediği gibi , göğüs e ağırlık verirsen iyi bi görüntü olacak..

Back
Yukarı