• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaklaşık 5 ay oldu..(Tavisye ve yorum lütfen)

Daha çok çalışmam gerek bölgelerim nereler? (eksik diyebilceğiniz bi yer varsa)

• Total voters
    542
  • Poll closed .
Teşekkürler de 14 yaşta fazla ağırlık kaldırılmazsa sakıncasız oluyor ve yağ tabakasını nasıl aza indireceğim hem kilo alıp

düzenli beslenerek kaliteli kilo alabilirsin. hamburger, pasta, kek, kurabiyeyle besleniyosan zaten hiç bu işe girme :) protein ağırlıklı beslenmen gerek et, süt, yumurta, balık vs. abdominal bölge yağlarını eriticek supplementler var ama senin supplement kullanman yanlış. şimdilik kültür fizik hareketleriyle başlaman yeterli.

düzenli beslenerek kaliteli kilo alabilirsin. hamburger, pasta, kek, kurabiyeyle besleniyosan zaten hiç bu işe girme :) protein ağırlıklı beslenmen gerek et, süt, yumurta, balık vs. abdominal bölge yağlarını eriticek supplementler var ama senin supplement kullanman yanlış. şimdilik kültür fizik hareketleriyle başlaman yeterli.

Teşekkürler abi iyi ki varsın yoksa ben değil 6 pack 6 floor yapcaktım :D Hep kurabiye murabiye yerdim :D

Dostum çok zayıfsın kilo al

XXXX ben kilo almaya çalışıyorum ama 2-3 kilo alıyım karın kasları azalıyor qibime qeliyor, onun için fazla kilo almamaya çalışıyorum ya acaba yanlışmı yapıyorum? Yani kilo alıp hacim yaptıktan sonra tekrardan mı kilo verip forma qirsem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bana göre karın ve göğüs alt karın özellikle göğüste sankı yayılmamış geniş durmuyor gibi ama güzel vucut tebrık ederim.

bana göre karın ve göğüs alt karın özellikle göğüste sankı yayılmamış geniş durmuyor gibi ama güzel vucut tebrık ederim.

Göğüs yayılmamış gibi derken cabarov bu sence genetik mi yoksa yanlış çalıştığımdan mı yani bazı hareketleri eksik yaptığımdanmı acaba? Alt karının eksikliğini bende farkettim, çakı çalışıyorum yakında oda güzel olur inş..

Göğüs yayılmamış gibi derken cabarov bu sence genetik mi yoksa yanlış çalıştığımdan mı yani bazı hareketleri eksik yaptığımdanmı acaba? Alt karının eksikliğini bende farkettim, çakı çalışıyorum yakında oda güzel olur inş..
ınanın o kadar bılgılı degılım sadece gordugumu yazdım benım salonda hocam var taı box sampıyonu kupaları madalyaları var ve ust kurul temsılcısı dıyorkı genetık önemlı degıl suyu boş akıtırsan oyle gıder dıyor ona yon vermek gerek oyle bırsey ler dıyor yanı genetık onemlı degıl

ben ona sormustum dedım belım yaglı genetıkmen agılemzıde boyle dedı sorun degıl duzelıcek hepsı duzelıyorda cok sukur 1 ayda 6 cm verdım

Arkadaşlar üst karın hareketlerini biliyorum : crunch ama alt karın barfiks dışında bir yöntem yok mu ve karın kasım hala gözükmüyor anlamıyorum yahu kaç aydır protein ağırlıklı durmadan her gün et yiyorum yağım da yok ama çıkmıyor arkadaş nasıl olcak bu iş?

Abicm Ev çalışmasına bence gsl bir vicut yapmışsın bende 1.80 boyundayım ama 61 kilo :( /0-75 olup hacımlenmek ıstıyorum..Başarıların devamını dılıyorum :)

DEniz bişi sormak istiyorum bende 15 ime gırıcem bu sporu yapııyorum yaklasık 4 aydır...Fiziksel olarak bodye hazır bır bedenın varsa cok zorlamıcak sekılde body yapmanın bence bir zararı yok...

Arkadaşlar üst karın hareketlerini biliyorum : crunch ama alt karın barfiks dışında bir yöntem yok mu ve karın kasım hala gözükmüyor anlamıyorum yahu kaç aydır protein ağırlıklı durmadan her gün et yiyorum yağım da yok ama çıkmıyor arkadaş nasıl olcak bu iş?
Çıkar çıkar :)

@Mehmet_sefa
ankette "hepsi" diye bi seçenek olsa onu seçicektim :)

Hah abi çıkar diyorsan çok sevindim valla kaç haftadır uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor, 1 aydır iki çizgi var sadece o da galiba çok oturmaktan... Bu arada annem çok et yersem kalp krizi riskin artar dedi damarlar sertleşirmiş ben onu yaşlılar için derler diye biliyorum, eğer öyleyse tüm bodyciler erken ölürdü doğru mu?

yağmı diyorsun lütfen :) bunu okuyup gerçek yağa sahip insanlar alınır. yağsız şekersiz tuzsuz yemeye dikkat et tabi tamamen kesme protein ağırlıklı sağlam antrenmanlar çıkart zaten bu süreçde irileşip kaslarını daha et görebilirsin

Back
Yukarı