Yalan !!! Kral gibi kahvaltı yap, fakir gibi akşam yemeği ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilimsel çalışmayı buldukta

neden, nasıl, niçin???

Ama bu nasıl olur?

vs. vs.

Neden yağlanıyorlarmış???

Onun içinde ayrı araştırma lazım.

Bilimsel çalışmayı buldukta

neden, nasıl, niçin???

Ama bu nasıl olur?

vs. vs.

Neden yağlanıyorlarmış???

Onun içinde ayrı araştırma lazım.

Zaten bilimsel araştırmanın amacı genel olarak "neden, nasıl, niçin???" sorularını belirli kanıtlara dayandırarak mantık çerçevesinde cevaplamaktır. Bir bilimsel araştırma yapıyorsan neyi araştırdığını neden araştırdığını söyleyeceksin. Ulaştığın sonuçları açıklayacaksın. Sonuçlara örnekler vereceksin. Bulduğun sonuçların nedenini açıklayacak ve bu nedenleri kanıtlayacaksın. Eski bilinen gerçeklerdeki hataları bulup düzelteceksin ki bilimsel bir makale olsun. Hiç kimse kusura bakmasın ama bence yukarıda linklerin hiçbiri bunu sağlamıyor. Sırf merakımdan bu yazılara atıfta bulunulmuş makaleler var mı araştıracağımm. Gerekirse yayınlayanlar ile iletişime geçip araştırmanın detaylarını öğrenip sizlerle paylaşacağım.

Bir tabu daha yıkıldı ((: yine bir heldic klasiği..

Ahahaha hakikaten öyle olmuş ;)

Deneyi beğenmeyen arkadaşlar nesini beğenmemiş bilemiyorum ama ben beğendim.

Teste başlanmadan önce 3 hafta boyunca kilo sabitleme yapılmış; ardında 12 hafta süren kontrol periyodu başlatılmış.
2 kontrol grubu da günde 2 öğün almış, bir grup sabah öğünü yani 1. öğünü fazla yerken, diğer grup 2. öğünü fazla yemiş.
Sonuçta akşam fazla yiyenler daha iyi yağ yakmış ama aralarında fark çok ufak gerçekten...

Yani bu kadar tartışılacak kadar öyle bariz farklılık yok.

Ama şu da var; damlaya damlaya göl olur yaklaşık 3 ay daki fark küçük olabilir ama bu 6 ay, 9 ay gibi süre uzadıkça katlanacakdır.

farkin kucuklugu buyuklugunden cok sabah kral gibi yemek ile aksam yemek arasinda fark olmadigi

Kahvalti cok onemli diye tuttururlar ya arasinda hic bir fark yok hatta sabah az yemek daha da iyi

Calismalari begenmeyenler kendi bulabildiklerini eklesinler

Calismalar abd saglik kutuphanesinden alinma pumbed linkleri dunyadaki en gecerli calismalar

Bende sabah kahvaltısının gunun en onemli ogunu olduğunu destekleyenlerdenim.Dolayısıyla bu baslık ilgimi çekti.Mantığım ne kadar almasa da bence kimse bu kadar kesin şekilde reddetmesin.Tamam belki vg icin bunun doğru olması cok daha dusuk bir ihtimal ama sıradan insanlar için bile geçerliyse bence cok onemli bir bilgi.
Simdilik bir yorumum yok yazılanların hepsini okudum devamınıda okuyacagım.tartışma şeklinde olucagına fikir ve ve bilgi paylasımı seklinde olursa herkes için daha verimli olur..

Calismalari begenmeyenler kendi bulabildiklerini eklesinler

Calismalar abd saglik kutuphanesinden alinma pumbed linkleri dunyadaki en gecerli calismalar

Kendi bulduklarını eklesinler mi?
Aaaaaaaah ahhhhh nerdeeeeee...

Toplum olarak bizde işler o şekilde çalışmıyor ne yazık ki, çeşke bunu kırıp değiştirebilsek.

Bizde şöyle olur genelde; her hangi biri herhangi bir konuda uzun süre emek harcar, 3sene 5sene her neyse artık.
Etrafındakiler onun süre uzunluğunu takdir ettikleri için ona sürekli üstad sen büyüksün, bu konuda otoritesin der, pohpohlar egosunu coşturur.
Daha sonra da otorite gördükleri kişi insanın kanı mavidir dese bile ona inanırlar...
Kendi akıllarını ve akılcılıklarını, mantıklarını efendi etmek yerine başka birini sırf süreye hürmeten efendi ederler...
Eee o kadar egosu yükseltilen adam da tabii doğal olarak, her şeyi her zaman kesin doğrusunu ben biliyorum der...
Ve böyle devam eder durur...

Bir tanesi de çıkıp ben her şeyi bilmiyorum dese dişimi kırıcam.
Ama olmaz yani :D

Bende mesela çok oluyor bu durum öm lerde, adam soru soruyor üstad şu konu nasıl olur ne zaman almamız lazım felan diyor.
Bende bilmiyorum abi sen biliyormusun diye yanıt atıyorum adama, bir afallıyor böyle, saniyesinde cevap dönen adam 3dk kendine gelemiyor geç atıyor mesajı felan...
Heee öyle mi ben araştırayım o zaman diyor...
Eeee bi zahmet sende bir şey araştır :D
Yani o kadar şartlanmışki, cevabı bilmediği halde mantıklı bir şeyler kıvırsam anında yalayıp yutacak...
Akla zarar çok fena :D

Bu sadece kıssadan hisse farazi bir örnek, toplum olarak her konuda böyleyiz, Vg ile hiç alakası yok aslında anlattığım şeyin...

@ZeusS_ ban artıfta bulunmayı artık brak konu uzadı cunku bana dedıgın seylerı de farzı ornek dıye gecıstrıme yaz adam gıbı sana dıye herkes anlasın

evet forumun büyük çoğunluğu benim dediklerime güveniyor ve bunda garipsencek bir durum yok ben asla yalan sölemedim yani çıkıpta hey ben çok defineyim süperim demedim

neyse onu söledim soranalr oldu okulumu aldığım eğitimi söledim yalansız

hayatım hakkında yalan sölemedim

ölçülerim hakkında yalan sölemedim zaten söleyemezdim sende biliyorsun bu forumda olan 2 kişi ile aynı salondayım ve dostum ıkısıde

v.g sporcusu değilde ağırlıkçı gibi görünüyorum çünkü asla dikkat etmedim gerçekten ve bunun hakkında da yalan sölemedim

burdan yüzlerce üyeye beslenme-antrenman-anabolik programalr yazdım belkıd ebınlerce mesaj tavsiye verdim hergün 2 kez mesaj kutumu temizliyorum ve bu kişilerden aldığım geri dönüşlerden örnek verdim

asla bakın teori budur demedim pratikte gördüysem doğru kabül ederim ve uygularım tavsiyede ederim

ve evet uzun yıllardır bu ve buna benzer sporlar yaptım birçok üstad ile tanıştım

brakta forumdakiler bana güvensin

ama ben kimseye ben hocayım -üstadım demedim bunu sende biliyorsun sende benden fikir istedin bende yardım ettim dimi sana bak makale bu da diyebilirdim ama ben tecrübelerimden aldığım geri dönüşlerden - benim gibi sporculara yardım eden abileirmden-hocalrımdan aldığım geri dönüşlerden örnekler verdim

ve eski konularda zaten sporculara uygun olmadığına dahir onlarca makale yayınladım

---------------

ve konunun sasırılcak bır tarafı yok yanı aynı sure ıcınde aynı yemekler yenırse ve cok garıp bır fark olayı yoksa hormonal acıdan aynı etkıye yol acar ( 250 gunluk bır surec dusunun toplam harcanan kcal 7 bırım alınan 6 bırım 250 gun sonunda 1 bırım kılo kaybedersınız bu cok basıt anlatımı anlayan anladı zaten )

sabah kahvaltı edılmesı ıse sarttır denır cunku amatorler eger yok ya degılmıs dıyen bırı olursa bu sefer her ogunde aynısını yapmaya baslar

sen adama sabah yemek az ye desen adam ınan aksamda yemez aa ne guzel ya yemeyincede yaşıyorum mantığına bürünür ve sonunda ooofff yyyaaaa kas inşa edemiyorum der

en mantıklısı bilinen şekliyle ve en çok uygulanan biçimde ki v.g sporcularına da çok uygundur 3-4 öğüne bölünmüş olan günlük alınması gerken gıdaların bölerek yendiği porsiyonlar

aralarında 3-4 saat olsa yeter

geri kalanlar bilimsel olabilir zaten kimsenin buna itşrazı yok tek öğünlede yağ yakılır hatta kas inşa edilir ama pretikte teki işlemez ancak obez kişilerde yapılan deneylerde görülür bunlar ki bizi ilgilendirmez

sporcu beslenmesi ayrı bir olaydır obez olupta birşeyler başarmış olmak ayrıdır

burdaki ketojenik beslenenler ya gerçekten ketojenik beslenmiyor burda bizi kakliyor yada antrenman yapmayı bilmiyor çünkü v.g sporunu gerçek manada yapanalr bilirki ufak öğünler bile fark yaratır performans üzerinde

ve kusura bakmasın kimse tek sporcu dahi varsa da sölesin biri tebrik edelim burdan doğal olarak gerçek şekilde bir ağırlığın altına girmez ketosisteyken

Son düzenleme:
Joe Friel

Amerika 3.cusu olmus ketojenik diyete basladiktan sonra kendi rekorunu kirmis haftalik 12 saat calismasini 16 saate cikarmis v.s v.s

Sporcu ismini arastirin simdide kocluk yapiyor sporculara ketojenik beslenme ile

Joe Friel

Amerika 3.cusu olmus ketojenik diyete basladiktan sonra kendi rekorunu kirmis haftalik 12 saat calismasini 16 saate cikarmis v.s v.s

Sporcu ismini arastirin simdide kocluk yapiyor sporculara ketojenik beslenme ile

iyide kensisi endurance sporcusu yani bizimle alakası yok sanırım yanlış anlaşıldı

ben doping almayan amatör bir sporcu istedim

bu şekilde profesyonel bir doping ustası endurance sporcusu değil

doping aldigini nerden cikardiniz ? karala gitsin beraber mi calisiyorsunuz

Sporun en zor dallarindan birini yapiyor bu sporda neden basarili olunmasin ?

doping aldigini nerden cikardiniz ? karala gitsin beraber mi calisiyorsunuz

Sporun en zor dallarindan birini yapiyor bu sporda neden basarili olunmasin ?

steroid konusunu senle tartışmaya gerke yok zaten

evet haklısın doğal bir profesyonel kendisi hiç alırmı keto ile artar hormonları ila kazandı o başarıları

neler alıyorlar bir bilsen zaten bir daha bu konuda yorum yapmassın

bence bısıklet sporunu sen pazar bısıkletı ıle dolasmakla karıstırıyorsun

adamlar kırmızı kan hucre sayısı ıcın bıle bır seyelr almak zorunda

yoksa bu ıs bır yere varmaz

nahimde almadı doping buda almadı kimse almıyor zaten herkes doğal

amatör ve ketosiste bir sporcu örnek vericekseniz verin yoksa uzatmayın konuyu ve ilaçsız olucak

İnsan her geçen gün doğal kapasitesini zorluyor. Prof sporcular için destek almadan birşeyleri başarmak artık imkansıza yakındır. Danny bu konuda haklı.

Adamların hakkınıda yememek lazım. Adamlar araştırıp edip bilimin hakkını vererekten en iyisini yapıyorlar.

ilac almistir almamistir onu bilmiyoruz

Yeni mesleginiz muneccimlik herhalde o tahmin yeteneginiz ile sporculari tahmin edin yazin

Vg geliştirme yapan bir sporcu için, keto besleniyorsa anabolik yasak beslenmiyorsa serbest heldic, bu yasa yeni çıktı haberin yok mu?
Bu fermanı nasıl duymazsın sen?

hehe arkadaslar gecen yuzyilda yasiyolar zaten ama muneccimligi iyi biliyolar :)

Ben 2000 kalori aliyormusun falan filan :)

Hala kalori sayan insanlar var gunumuzde ne acayip bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı