Calismalari begenmeyenler kendi bulabildiklerini eklesinler
Calismalar abd saglik kutuphanesinden alinma pumbed linkleri dunyadaki en gecerli calismalar
Kendi bulduklarını eklesinler mi?
Aaaaaaaah ahhhhh nerdeeeeee...
Toplum olarak bizde işler o şekilde çalışmıyor ne yazık ki, çeşke bunu kırıp değiştirebilsek.
Bizde şöyle olur genelde; her hangi biri herhangi bir konuda uzun süre emek harcar, 3sene 5sene her neyse artık.
Etrafındakiler onun süre uzunluğunu takdir ettikleri için ona sürekli üstad sen büyüksün, bu konuda otoritesin der, pohpohlar egosunu coşturur.
Daha sonra da otorite gördükleri kişi insanın kanı mavidir dese bile ona inanırlar...
Kendi akıllarını ve akılcılıklarını, mantıklarını efendi etmek yerine başka birini sırf süreye hürmeten efendi ederler...
Eee o kadar egosu yükseltilen adam da tabii doğal olarak, her şeyi her zaman kesin doğrusunu ben biliyorum der...
Ve böyle devam eder durur...
Bir tanesi de çıkıp ben her şeyi bilmiyorum dese dişimi kırıcam.
Ama olmaz yani
Bende mesela çok oluyor bu durum öm lerde, adam soru soruyor üstad şu konu nasıl olur ne zaman almamız lazım felan diyor.
Bende bilmiyorum abi sen biliyormusun diye yanıt atıyorum adama, bir afallıyor böyle, saniyesinde cevap dönen adam 3dk kendine gelemiyor geç atıyor mesajı felan...
Heee öyle mi ben araştırayım o zaman diyor...
Eeee bi zahmet sende bir şey araştır

Yani o kadar şartlanmışki, cevabı bilmediği halde mantıklı bir şeyler kıvırsam anında yalayıp yutacak...
Akla zarar çok fena
Bu sadece kıssadan hisse farazi bir örnek, toplum olarak her konuda böyleyiz, Vg ile hiç alakası yok aslında anlattığım şeyin...