yarıklar nasıl geçer?

Malasef bende pazu ve triseps kaslarım üzerinde çatlaklar mevcut. Bu sporla ilgili çokkısa zamanda yüksek kilo alma ve verme ile meydana geldi. yaklaşık 18 yıldır benimleler. Çok şey denedim faydasını göremedim. Dövme yaptırsam kamufle edebilirmiyim diye araştırıyorum.
Dövme ile kapatabilirsiniz.

en iyisi yenilerinin olusmaması için badem veya kakao yag'ı yanlız dövme yaptırıp kapatsanızda kas büyüyüp kücülecegi için o zaman'da dövmeye rötüs yaptırmanız gerekicek...

Tedavisi var olmaz mı.boşuna umutsuzluğa kapılmayın.Ama tedavisi tabiri caizse şu şekilde.düzgün yeni bir sayfa düşünün,sonra onu buruşturduğunuzu düşünün.bu buruşuk kağıdı bütün imkanlarla düzleştirmek mümkün ama asla eskisi gibi olmaz.ama görünmüyecek dereceye getirilebilir.Estetik,plastik cerrahi,bazı bitkisel ve normal ilaçlar mevcut.

Siteye baktım.20 sf okudum.50 sf var.oku oku bitmiyor.ama işin özeti şu.Oradaki doktorun verdiği bir program var.sabah bir krem akşam bir krem ve yatmadan önce.ama bunların yan etkileri var.kaşıntı vs.10 yıllık çatlaklarda bile değişim olduğunu yazanlar var.değişmiyor diyen kimse yok.1,5 veya 3,5 ay olmasına rağmen kullanmalarının değişim olduğunu söyleyenler var.ve sanırım gerçek,ticari amaçlı bir site değil zaten forum.Yanlız bu programda 3 madde var veya ilaç diyelim.bunlardan en etkilisi MEDECASSOL adlı merhem.ve yan etkisinden bahsedilmiyor.Tek başına kullanılacağınıda doktor bizzat söylemiş çünkü biri diğeriyle birlikte kaşıntı oluyor demiş, sorun olur mu tek kullansamc diye sormuş,olmaz tek başınada etkili olabilir demiş.ve MEDECASSOL adlı merhemi bu doktora tavsiye eden iyi bir amerikan doktormuş.Kısacası linkte hocanın verdiği programı uyguluyabilirsiniz.Ama bu kadar zamanınız yok ve yan etki istemiyorsanız sadece MEDECASSOL kullanabilirsiniz.fiyatınıda sizler için araştırdım 6,7 ytl civarı.tabiki deri çatlakları tamamen gidemez bir merhemle ama okuduğum onca yorum sonrası etkisi olduğu kesin.Bende alıp bir denek bulup deniyeceğim:D

arkadaşlar madecassol kullandım tüpün yarısı bitti.ama bi değişiklik göremiyorum.2 tüp kullanırım olmuyorsa napalım.başkada bir ucuz tedavi yöntemş yok galiba.zengin olunca estetik olurum.yada yazın bi güzel yanmak...

Bicepsimde genleşmeden ötürü ufak bir yarılma olmuştu ama öyle kanlı canlı değildi. Zamanla geçtiydi. Bence böylesi meseleleri önemsememeli ve hatta mutlu olmalı. Kişiyi motive eden bir durum... Estetik olarak kötü duruyorsa bir şey diyemem, estetikten başka çare yok gibi bir şey öylesi durumlara karşı...

çatlaklar iyileşmez. çünkü zaten cilt altı yara iyileşmesidir. biraz daralır ve rengi normale dönebilir ama kaybolmazlar. boşuna zaman ve para harcamayın.

iyileşmeyeceğini bende biliyorum ama bu kızarıklık benim mativasyonumu düşürüyor.dahada hacim kazandıkca büyüyecek düşüncesiyle devam etme isteğim düşüyor...kahretsin...

Back
Yukarı