• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yardımınıza ihtiyacım var abilerim kardeşlerim

18 yaşım bitti ama hala okulda olsun dışarda arkadaşlarımla olsun sıska diye alay konusu oldum millet kucağına alır oldu beni. Tabii ben de artık bu konuda bişeyler yapmamın gerektiğine vardım..

Boy 170
Kilo 50
Bilek 7 cm
Sağ kol 11 cm
Sol kol 10 cm
Karın 30 cm
Omuzlar 41 cm

Kilo alıp kalıplanmam lazım güzelde bi vücut istiyorum gerçekten canıma tak etti. Bunu için zaman, emek ve sabır lazım. Okulumdan dolayı salona da demiyorum evde barfiks demirim 20 kilo (10-10) dumbble'ım ve mekik sehpam var bi kaç hafta sonra da z bar almayı düşünüyorum evde benim güzel bi vucüda daha çok dalga konusu olmayacak bi vücut istiyorum.
Abilerim kardeşlerim gerçekten bilginize ihtiyacım var şimdiden hepinizden Allah razı olsun

http://d1201.hizliresim.com/t/g/1t8dj.jpg

O ne ciçim bilek kol
Çöp adammısın:D
Düzelt onları

Kompleks karbonhidrat yükle yükleyebildigin kadar proteinide eksik etme 2 saatte bir düzenli yemek ye zamanla hacimlenirsin tabi sporunuda yapıcaksın

Gunde 4 ogunden basla karbonhidratli kilon 4 ogunlede artacaktir. Kilo alimin yavasladikca 5 6 ogune cikarsin zaten 4 ogun devam ettikce o disipline alisacaksin. Ek besin olarak karbonhidrat tozu alabilirsin gercekten iyi vucut istiyorsan forumu didik didik tara.Ve Alinma ama isyan etmek yerine tam suan ise koyul.

10 cm kol mu yanlıs mı gördüm yanlıs ölcmüs olma kardeş 10 cm kol mu olr . mezureyi alıp kolunu saracaksın yüzeysel ölçmiceks.in. ölcülerini güzel al..

Bilek 7 cm
Sağ kol 11 cm
Sol kol 10 cm
Karın 30 cm
Omuzlar 41 cm

Eğer kolun 10 cm ise.Yarısı 5 cmdir ki zaten kemik kalınlığı o kadar.Yanlış almışsın ölçülerim.Karın 30 cm ise beline pantolon bulamazsın.15 beden pantolon duymadım daha.Benim omuzlarım 130 cm.Sende 41 cm varsa eğer ben kendimi kötü hissederim.Sanki senin hakkını yemiş gibiyim.İstersen bi spor hocası tarafından ölçül.Yada elindeki mezurayı değiştir.Ölçü birimi santimetre olmayabilir.

o ölçülerin doğru olduguna inanmıyorum kardeşim ama kilo alımı için jemholie'nin dediği gibi karbonhidrat ağırlıklı besinler tüketmelisin makarna vs. umarım kilo alırsın ne diyim

Mezuranın tersi ile ölçmüşüm ya beyler bende diyorum bi sıkıntı var hepinizden özür dilerim.. Konuyu da düzeltmedim yapamadım burdan yazıyorum..

Karın:76 cm
Bilek 16 cm
Sağ Kol : 25 cm
Sol kol : 23buçuk cm
Omuz : 98 cm
Göğüs 81 cm

Back
Yukarı