Yardım edin tutamıyorum kendimi

umut1319

Üye
Bundan 3 sene önce 60 kiloydum boyum 1,85 şuan 19 yaşındayım ilaçlar yüzünden ve üniversite sınavı yüzünden evden cıkamadım 100 kiloya kadar çıktım 3 senede bundan önce cok kez zayıfladım ama şimdi 1.-2. Gün güzel gecio diyetin 2. Veya 3. Gün geceleri bi açlık hissi oluyo bi yemek isteği uyuyamıyorm aklıma yemek geliyo irademi kontrol edemeyip 4 kere 2. Gecenin ortasında yemeğe abandım her seferinde böyle oluyo allahh için biri bi yol bi çare söylesin

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gece açlık krizine girdiğinde yoğurt yemeyi denedin mi? Hem tok tutar hem de kilo yapmaz. Yağlı yoğurt sana göre değil ama, yarım yağlı olabilir.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Yani cok zor durumdaysan küçük bir kase light yoğurt yememin bi sakıncası olmaz demi

Peki iştah kesmeye yönelik bi şeyler biliyo musun besinler kesmio çünkü lifli ve tam tahıllı beslenip protein tüketmeme rağmen

Fazla kalori açığı bırakmışsındır . Gunluk kalori ihtiyacini hesapla ilk hafta 100 -200 kalori arası düşür sonrasinda yavaş yavaş 500e kadar açık ver hala acıkırsan 300 kaloride bırakabilirsin . Karbonhidratı yavaş yavaş düşür ve basit karbonhidrat tüketme ozellikle akşam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 19 yaşındayım günde 500 kalori sporla yakıyorum ama aldığım kalori toplamda 1100 civarı

Ya nedeni şöyle yediğim herşey yağsız yoksa aslında bol yiyorm mesela ya yağsız haşlama tavuk yada light ton balığı light peynir light yoğurt ekmek yemeyi zaten sevmiyorm sonuc bu

Boy kilo oranına göre 2500 kaloride alsan rahat rahat kilo verirsin. Kendini o kadar kısıtlama.

Haklısınız bide ben şöyle bişey sorayım 3 ay içinde haftada 6 gün 1,5 saat spor yapıp düzgün beslenirsem belimi 80 e indirebilirmiyim şuan 100 civarı kilomuda 70 e düşürmeyi planlıyorum

Nasıl antrenman yaptığını bilmiyorum vücudun yağ yakım mekanizması bel bölgeseni sonlara saklar. Yüksek yoğunluklu egzersizlerde 3 gün yeterlidir.

Daha diyetin üçüncü gününde kendini tutamıyorsan vay haline.

Zaten bu iş kolay değil kim dedi kolay diye, ölsen de krize de girsen yemeyeceksin. :) Arada ağzına bir şey atsan hadi neyse derim ama yemeğe abanmak çok kötü bir durum, bir şekilde dişini sıkman lazım.

Zamanında 5 ay diyet bile yaptım 22 kilo verdim ama simdi bi farklı aklıma sürekli bişeyler yemek gelio uyku bile tutmuo

Acıkırsan buzlu su iç tıkayana kadar.

Zamanında 5 ay diyet bile yaptım 22 kilo verdim ama simdi bi farklı aklıma sürekli bişeyler yemek gelio uyku bile tutmuo

Demek ki aşırı katı diyet uyguluyorsun, 100 kilo birisi için 1100 kalori çok düşük.

Bundan 3 sene önce 60 kiloydum boyum 1,85 şuan 19 yaşındayım ilaçlar yüzünden ve üniversite sınavı yüzünden evden cıkamadım 100 kiloya kadar çıktım 3 senede bundan önce cok kez zayıfladım ama şimdi 1.-2. Gün güzel gecio diyetin 2. Veya 3. Gün geceleri bi açlık hissi oluyo bi yemek isteği uyuyamıyorm aklıma yemek geliyo irademi kontrol edemeyip 4 kere 2. Gecenin ortasında yemeğe abandım her seferinde böyle oluyo allahh için biri bi yol bi çare söylesin

Yulaf. Ye. Abicim. Yilaf. Tok. Tutar

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı