Herkese selamlar!
Arkadaşlar itiş-çekiş programı uyguluyorum, itişte ilk hareket benc press sonrasında incline dumbell bp ardından da dips geliyor, şimdi burdaki sorun normalde 13 kere dips çekebiliyorken -ki ben hiç serbest olarak antrenman dışında dips çekmiyorum yani çalışsam daha da artar- antrenmanda kaldırdığım yüksek ağırlıklardan dolayı 5 tane bile zor çekiyorum sizce bu noktada ne yapmalıyım yani dips yerine alternatif bir harekete mi yöneleyim, tavsiyeniz nelerdir? Ve de göğüs bittiğinde itiş programında omuz press geliyor, omuz pressin yaklaşık iki katını kaldırıyorum eğer benc press olmasa ama benc press ve daha da press yaptığım için öncesinde ağırlığım yarı yarıya düşüyor siz ne düşünüyorsunuz?[DOUBLEPOST=1597693151][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar itiş-çekiş programı uyguluyorum, itişte ilk hareket benc press sonrasında incline dumbell bp ardından da dips geliyor, şimdi burdaki sorun normalde 13 kere dips çekebiliyorken -ki ben hiç serbest olarak antrenman dışında dips çekmiyorum yani çalışsam daha da artar- antrenmanda kaldırdığım yüksek ağırlıklardan dolayı 5 tane bile zor çekiyorum sizce bu noktada ne yapmalıyım yani dips yerine alternatif bir harekete mi yöneleyim, tavsiyeniz nelerdir? Ve de göğüs bittiğinde itiş programında omuz press geliyor, omuz pressin yaklaşık iki katını kaldırıyorum eğer benc press olmasa ama benc press ve daha da press yaptığım için öncesinde ağırlığım yarı yarıya düşüyor siz ne düşünüyorsunuz?[DOUBLEPOST=1597693151][/DOUBLEPOST]
Not: Dips ağırlıksızHerkese selamlar!
Arkadaşlar itiş-çekiş programı uyguluyorum, itişte ilk hareket benc press sonrasında incline dumbell bp ardından da dips geliyor, şimdi burdaki sorun normalde 13 kere dips çekebiliyorken -ki ben hiç serbest olarak antrenman dışında dips çekmiyorum yani çalışsam daha da artar- antrenmanda kaldırdığım yüksek ağırlıklardan dolayı 5 tane bile zor çekiyorum sizce bu noktada ne yapmalıyım yani dips yerine alternatif bir harekete mi yöneleyim, tavsiyeniz nelerdir? Ve de göğüs bittiğinde itiş programında omuz press geliyor, omuz pressin yaklaşık iki katını kaldırıyorum eğer benc press olmasa ama benc press ve daha da press yaptığım için öncesinde ağırlığım yarı yarıya düşüyor siz ne düşünüyorsunuz?