Yardım lütfen.

Arkadaşlar merhabalar umarım konuyu doğru yere açıyorumdur sizlerin yardımına ihtiyacım var vereceğiniz bilgiler Benim için çok önemli. 6 ay önce 125 kg %33 yağ oranıyla başladım bu spora şu an 93 kg %19 yağ oranına sahibim şu an kullandığım suplametler hakkında beni aydınlatın lütfen biraz fazla mı. Animal pack, animal cuts, scismx cla, weider %100 whey usa protein tozu ve optimum bcaa kullanıyorum zararı olur mu yorumlarınızı bekliyorum

Ohh maşallah :D
Animel serisi ağır bi supplement serisidir onları kullanma ama illa kullnıcam diyosan aynı ürünün daha hafiflerini al.Animal cuts zaten termojenik yağ yakıcı bunun üstüne birde cla almışsın cla yı bırak.Kullandığın animal pack ve cutsda birde protein tozunda zaten bcaa bulunmakta ayrıyetten bire bcaa almana gerek yok.

Ohh maşallah :D
Animel serisi ağır bi supplement serisidir onları kullanma ama illa kullnıcam diyosan aynı ürünün daha hafiflerini al.Animal cuts zaten termojenik yağ yakıcı bunun üstüne birde cla almışsın cla yı bırak.Kullandığın animal pack ve cutsda birde protein tozunda zaten bcaa bulunmakta ayrıyetten bire bcaa almana gerek yok.
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum hocam

Back
Yukarı