Yardım Lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bazı bölümlerde konu açamadığımdan dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım. 2 Hafta önce internetten (Twinlab CLA Fuel) aldım zayıflamaya yardımcı ürünmüş diye biliyorum body yapıyor ve top oynayan birisiyim ve idmandan önce alıyordum ama 3 gün ara vermek istemediğimden yatmadan önce içsem ne olur yardım edin. Lütfen bilinçli arladaşlar yorum yapsın..
Bilgiler paylaşıldıkça mucizeler çoğalır.. :)

Merhaba arkadaşlar bazı bölümlerde konu açamadığımdan dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım. 2 Hafta önce internetten (Twinlab CLA Fuel) aldım zayıflamaya yardımcı ürünmüş diye biliyorum body yapıyor ve top oynayan birisiyim ve idmandan önce alıyordum ama 3 gün ara vermek istemediğimden yatmadan önce içsem ne olur yardım edin. Lütfen bilinçli arladaşlar yorum yapsın..
Bilgiler paylaşıldıkça mucizeler çoğalır.. :)

foruma iyice bakmamşsınız bence ama ben söliyim bu tarz yağ yakıcı ürünler durduk yere yağ yakımına yardımcı olmaz antiramandan öne ( benim forumda okuduklarıma göre) 30-40 dk önce alınması gerektiğini vurguluyorlar yani paranızı boşuna carcur emiş olursunuz o kadar cok anlamam ama sık kullanılmasıda iyi diğildir belirli aralar verilmeli bence ...

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı