Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bazı bölümlerde konu açamadığımdan dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım. 2 Hafta önce internetten (Twinlab CLA Fuel) aldım zayıflamaya yardımcı ürünmüş diye biliyorum body yapıyor ve top oynayan birisiyim ve idmandan önce alıyordum ama 3 gün ara vermek istemediğimden yatmadan önce içsem ne olur yardım edin. Lütfen bilinçli arladaşlar yorum yapsın..
Bilgiler paylaşıldıkça mucizeler çoğalır..
Merhaba arkadaşlar bazı bölümlerde konu açamadığımdan dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım. 2 Hafta önce internetten (Twinlab CLA Fuel) aldım zayıflamaya yardımcı ürünmüş diye biliyorum body yapıyor ve top oynayan birisiyim ve idmandan önce alıyordum ama 3 gün ara vermek istemediğimden yatmadan önce içsem ne olur yardım edin. Lütfen bilinçli arladaşlar yorum yapsın..
Bilgiler paylaşıldıkça mucizeler çoğalır..
foruma iyice bakmamşsınız bence ama ben söliyim bu tarz yağ yakıcı ürünler durduk yere yağ yakımına yardımcı olmaz antiramandan öne ( benim forumda okuduklarıma göre) 30-40 dk önce alınması gerektiğini vurguluyorlar yani paranızı boşuna carcur emiş olursunuz o kadar cok anlamam ama sık kullanılmasıda iyi diğildir belirli aralar verilmeli bence ...
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.