gizemksk
Üye
172 boyunda 87kg biriyim. 2 hafta önce diyete başladım 89.8 kg idim diyetisyenim 1700kalorilk bi diyet verdi alışmam için bir ay sonra azaltacağını söyledi. Bende daha sağlıklı kg vermek için spor salonuna yazıldım. Spor salonunda bana verilen program 20dk koşu bandı 5 dk eliptikbisiklet 10dk bisiklet 2x75 iç-dış bacak 3x50 twister ve dumbellarla yana eğilme hareketi falan var daha yeni mekik vs. Eklendi programıma. Ben ilk iki hafta falan 30-35dk 5.5-6.0 km ile yürüdüm 10dk eliptik bisiklet 10dk normal bisiklet falan 2x100 iç dış bacak falan yaptım. Şimdi 25dk anca koşu bandında yürüyüş vs. yapabiliyorum ilk haftaki gibi değil çok yoruluyorum. Ve daha az yaptığım için işe yaramayacağını düşünüyorum. Sizce işe yarar mı bana verdikleri program? Ve ara vermeden her gün gidiyorum 2gün gitmiyorum üstüste. Evde de pilates yapmaya çalışıyorum. Çok uzattım kusura bakmayın sizce abartıyo muyum yoksa verilen programın dışına çıkmak çok yapmak iyi midir kötü müdür?[DOUBLEPOST=1385588172][/DOUBLEPOST]Pardon fitness bölümüne açıcaktım konuyu yanlışlıkla buraya açmışım