yardim edin hafizam zayifladi unutkanlik artti

Arkadasar diyetteyim elimden geldigince beslenmeye calisiyorum ama malum calisiyoruz low cafb yapmaya calisiyorjm ama son zamanlarda unutkanlik boy gosterdi bisey soyleniyo 5 dakika sonra unutuyorum b12 eksikliginden kaynaklaniyomus sanirim cozumu nedir allah rizasi icjn yardim edin sizdede oluyomu veya oldumu

Son düzenleme:
B12 hayvansal gıdalarda bulunur nasıl düşük karbonhidrat diyeti yapıyosunki ozaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyin sadece glikoz kullanır low carb diyet yaptıgın zaman glikoz alımını da cok azaltıyorsun bu yuzden beyinin normal calıstıgından daha az calısıyor ve unutkanlık baslıyor. Aynı zamanda aspartan iceren icecekler tuketiyorsan ( coca cola zero gibi ) o da unutkanlıgın artmasına yol acıyor (kendimden biliyorum)

Low carb da amaç karbonhidratı azaltıp enerji için carb bulamayınca yağlardan yakma degil mi ben öyle biliyorum ben de suan aynı diyeti yapıyorum ve beynim zonkluyor suan en iyisi multivitamin takviyesi bence

Low carb daki amacın o zaten de tamamen karbonhidratı kesmek degil. Belli bi seviyede karbonhidrat alman gerekiyor ki yasam fonksiyonların duzgun calıssın (beynin duzgun calısması icin vb.) . Cok karbonhidrat al demiyorum bu mantıksız olur ama belli miktarda karbonhidrat a diyetinde yer vermen yararına olur. Multivitamin takviyeside seni ancak bi yere kadar goturur ama deneyip kendin karar ver derim.

Belli aralilarla yükleme yapilmasi faydali olur,hem vücut funksionlariniz düzene girer Hemde vücut sasirtilarak yag yakimi daim hale getirilir.

beyin sadece glikoz kullanır low carb diyet yaptıgın zaman glikoz alımını da cok azaltıyorsun bu yuzden beyinin normal calıstıgından daha az calısıyor ve unutkanlık baslıyor. Aynı zamanda aspartan iceren icecekler tuketiyorsan ( coca cola zero gibi ) o da unutkanlıgın artmasına yol acıyor (kendimden biliyorum)
Beyin sadece glikoz kullanır doğru ama proteinleri glikoza çevirmek gibi bir fonksiyonu var vücudun. Aksi taktirde ketojen diyet yaptığımızda ölmemiz gerekirdi.

Ya dün bu konuda yani low carb konusunda köyü seyler okudum eğer kas kaybına başlanırsa kalp kası bile eriyebiliyormuşkii ben rahmin bile eridiğini duydumm [emoji22]

Belli aralilarla yükleme yapilmasi faydali olur,hem vücut funksionlariniz düzene girer Hemde vücut sasirtilarak yag yakimi daim hale getirilir.
Ben hafta bir gün yapıyorum ama diğer 6 gün çok sıkı yaptım 10 gr dan fazla carb almıyodum oda domates salatalıktan bu insanı çok kötü yapıyor

Ben hafta bir gün yapıyorum ama diğer 6 gün çok sıkı yaptım 10 gr dan fazla carb almıyodum oda domates salatalıktan bu insanı çok kötü yapıyor

Gunluk 10 gr kh almaniz sizin katosis durumuna gecmenize neden olur o zamanda low carb olmaz:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Katojen diyeti denediniz mi hiç kas kaybı hiç olmuyormuş öyle yazıyor

Katojen diyeti hiç denemedim,denemeyide düşünmüyorum fakat hangi diyeti yaparsanız yapın sonucu etkileyen en önemli etken gün içinde aldığınız kalori miktarıdır,burdan yola çıkarak kendinizi en iyi hissettiğiniz diyeti uygulamak en akıllıca seçim olucaktır.

Back
Yukarı