• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yasım 16 .76 boy 64 kilo yorumlarınızı bekklıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogus55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gayet basarili

bu resimi koyman cok faydali olmus,tam bodyci fizigine sahip oldugun belli oluyor,ayrica tek baslik acsan daha iyi olurdu.

ayrica diger actigin baslikta kendin icin ne supplementler kullanabilecegini sormussun,ama sonra da supplmentlerle ilgili cok iddali mesajlar atmissin,bunu aciklar misin?

tabii acıklarım ben bu sporu 1.5 senedir yapıyorum ben cok oldugunu dusunmuyorum ama benım hergun bu spor hakkında arastırmalarım sohbetlerim 4-5 saateti geciyor bende ogrendıklerımi arkadaslarla paylasıyorum ben supplementleri kullanmaya daha yeni baslıycam gibi bise simdiye kadar bir ısocool ve amino 2000 kullandım hepside tam bitmedi bile ama bundan sonra duzgun calısım 5 sene sonra genclerde ınsallah musabık olcagım tabii sizler gibi üstaadların yardımı ıle ama isterseniz tabii yorum yapmam konular hakkında

yani 14 yaşının ortalarında VG ye başlamış oluyorsun. çok erken değil mi? ama herşeye rağmen vücudun yağsız olduğundan kaslarını bütün hatlarıyla ortaya çıkarmış. güzel bir görüntü :)
umarım bir gün istediğin noktaya gelirsin. ideallerine ulaşman dileğiyle bol şanslar..

cok tesekkürler bende sana spor hayatında basarılar diliyorum dedigim gibi umarım bir gün istedigim yerlere gelırım

"Sen ne yapmışsın yaaaa?" demekten alamıyorum kendimi, hic abartısız, şu anın profesyonel, dünya şampiyonu vücutçularının 16 yaşında senden iyi vücutları yoktu.
Bu şekilde gidersen gençler şampiyonalarını darma duman edersin, bizde başarılarınla gurur duyarız.
Bu kurulukta, o omuz başları, bicepsteki damarlanma nedir yahu?!
Üst göğüs bile dolmaya başlayacak yakında, o derece define olduğun halde belli bir göğüs hacmin var.
Mide kaslarıda belirgin, şahane, şahane...
Bol bol geniş tutuş barfiks öneriyorum, biceplerin son derece iyi olduğu için, kanatların bir ihtimal geride olabilir, daha yolun başındayken eksik nokta bırakma.
Barfikse büyük önem ver, hem boyun uzar, hem omuzların ve sırtın, hatta üst göğsün son derece olumlu etkilenir barfiksten...
Çok iyi bir fizik, tebrikler...

Ben bu bölümde pek yazmam ama ikinci fotoğraf cidden ilgimi çekti. Etkileyici ,uper

Forumdaki Ayaz kardeşin bir numara küçüğü gibi bence arkadaş.Çok güzel bi fizik,takdir ettim ,uper Sırtı da zamanla genişletirsen eksiğin yok gibi,yola devam ;)

herkeze cok tesekkürler ben 1-5 senedir hiç ek ürün kullanmadım sizce neler kullanım artık ek ürüne baslamak istiyorum

Karasan dedi:
"Sen ne yapmışsın yaaaa?" demekten alamıyorum kendimi, hic abartısız, şu anın profesyonel, dünya şampiyonu vücutçularının 16 yaşında senden iyi vücutları yoktu.
Bu şekilde gidersen gençler şampiyonalarını darma duman edersin, bizde başarılarınla gurur duyarız.
Bu kurulukta, o omuz başları, bicepsteki damarlanma nedir yahu?!
Üst göğüs bile dolmaya başlayacak yakında, o derece define olduğun halde belli bir göğüs hacmin var.
Mide kaslarıda belirgin, şahane, şahane...
Bol bol geniş tutuş barfiks öneriyorum, biceplerin son derece iyi olduğu için, kanatların bir ihtimal geride olabilir, daha yolun başındayken eksik nokta bırakma.
Barfikse büyük önem ver, hem boyun uzar, hem omuzların ve sırtın, hatta üst göğsün son derece olumlu etkilenir barfiksten...
Çok iyi bir fizik, tebrikler...

Karasan abi Barfiks nedir resim gibi birsey koyabilirmisin birde genis tutus almanya da yasa dim dan türkce biraz zayif :roll:

haklısın felxor yanlıs kelime kullandıgım için özür dilerim arkadasın fizigi güzel kurumus derken yani vucut cok kuru anlamında demek ıstedım boyle vucutlare hacim alması gercekten zor aslında bulktan cıkıpta bu halı alsaydı ozaman söylemim daha dgoru olurdu yanlısım için forumdan özür dilerim saygılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı