• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yas 18 . 1.85 . 72 Kg. 4 ay aralıklı body neler eksik ?

Nasıl ???

• İdare Eder

Votes: 49 22,9%
  • Berbat

Votes: 54 25,2%
  • Daha Fazla Çalışmalısın

Votes: 96 44,9%
  • Güzel

Votes: 15 7,0%

• Total voters
    214
bence biraz zayıfsın kilo alırsan daha iyi bir vucuda sahip olursun böle biraz cılız kalmıs

Omuz ölçün gayet iyi, sırt ve kanat bölgende iyi, kollara ağırlık ver, göğüs için hocalarımız tavsiyede bulunacaktır. Beslenmene dikkat et biraz hacim alırsan daha iyi olur. Kolay gelsin.

Arkadaş aslında karn kasların iyi fakat diğerleri berbat. Daha fazla çalışırsan güzel bir vücüta sahip olabilirsin.

mrb ben yeni katıldım foruma ve 1 hafta olmadı başlayalı spora 185 71 kiloyum benim amacım 6 7 kilo almak ama yağlı bir şekilde değil söylediğiniz terimlerden pek bişey anlaadım açıkçası biraz açıklarsanız sevinirim orta bi beslenmeyle kaç ayda fena değil bir görünümde olurum tahminen

bence çalışmana ve beslenmene bağlı 3-4 aydada şekle girebilirsin 1senedede o tamamen beslenmene ve sıkı idmanlara bağlı;)

Bence denildiği gibi de berbat değil. Hatta güvercin göğüs rahatsızlığı olan biri için 4 aylık çalışmanın sonucu başarılı. Elbette denilenlere de katılıyorum eksiklerin yok değil ancak bu kısa zamanda yoğun bir çalışma ve beslenme ile düzene girer.Bende de bu rahatsızlık olduğundan göğüs konusuna ne kadar önem verdiğini tahmin edebiliyorum.Hiç yılmadan devam ettiğinde de başaracağından eminim.Kolay gelsin.

gelişimin iyi ama daha çok yolun var.iyi çalış iyi beslen iyi dinlen.forumda bunlarla ilgili her türlü bilgiyi bulabilirsin.her bölgeyi haftada 1 gün az tekrar max ağırlıkla çalışıp bol karbonhidrat bol protein vs kütle için ne varsa yap işte.kolay gelsin.

bicepsler için yeni bir çalışma programı hazırla ve omuz kanat girdiğin günler biceps girme triceps gir , bench girdiğin günlerde triceps girme biceps gir , biceps fazla hareket yapma nizami yap az hareket az set piramit calış ... kolay gelsin
eğer bu profil resmi seninse harbi senn vucutta iyi aynen öle istiyorum ya vucudumu o hale sokmak istiyorum

supplment ve diğer toz karışımlar gerçekten pahalı. fakat kalıtelı besın almak şart. gunluk beslenme ıle bu çalışmalar eksık kalıyor. protein ve amınoasıtler vucud çalışmalarının vaz geçılmezı olmuş durmda...

bence göğüsleri biraz genişletmeli ve hacimlendirmelisin, kollar biraz daha kalınlaşabilir. karın yanındaki yağları tamamen attınca oldukça fit bir görünüm kazanırsın. şuan kanatlar diğer kas gruplarına göre çok gelişmiş duruyor.

Bizim bi arkadaş var 8 ayda çok aşırı bi göğüs kası yaptı sadece dips hareketiyle güvercin göğüs denilen göğüs kafesi şekli vardı şimdi kayboldu ve kimsenin de gücü yetmiyo ama günlük sabah akşam dips yapıyodu deli gibi 8 ayda canavar oldu vücudu seninkine benziyodu fakat boyu 165 falandı çok şekil bi vücudu oldu dips sayesinde ama günlük 3 öğün et yiyodu :D

eğer bu profil resmi seninse harbi senn vucutta iyi aynen öle istiyorum ya vucudumu o hale sokmak istiyorum

teşekkür ederim , evet benim fakat kilom ve boyum düşük değerlerde yaklaşık 6-7 ayda bu hale geldim ve 7kg kadar aldım boy 1.65 , kilo 46dan 53-54 oldu ve 2cmde boy uzadı yaş 18 1.5-2yıl daha yapıp 1.70 / 70 olmak istiyorum zaten sonrasında askerlik 20 yaşa gelicez :)

EDİT ; BU arada cIx_pLAYER52 nin göğüslerinin 3gen olmasının sebebi [genetik değilse] dambıll press girip sıkıştırmaya cok erken başlaması olabilir dambıll press 1yıldan önce verilmesi doğru değildir butterflyda 40kg a kadar cıkıldıktan sonra bench press verilir ve ileriki aşamalarda pull-over dambıll press gibi hareketler eklenir , pull over ve dambıll press hacim için değil şekil vermek içindir olmayan kasa şekil verilmez bench press butterfly hacim hareketleridir ilk 1 yıl kesinlikle diğerlerinin verilmesi doğru olmaz özellikle kilosu boyunun sağ iki rakamından düşük olanlarda

Son düzenleme:
Kas hacmi yok,kilon boyun iyi çalış adam gibi mis gibi olur vücudun.Yapın uygun fakat 4 ay için fazlasıyla yavaş bir gelişme,acaba bazı şeyleri yanlış yapıyor olabilir misin?Birde çalışmaya başlamadan önce çektiğin bir adet fotonu koyabilirsen daha iyi yorumlayabiliriz.

4 ayda daha fazlası zaten fizyolojik olarak olamaz ki ? burda çok görüyrum 2 aylık çalışmaya göre kötü, 6 aylığa göre kötü,, bu sporda bu lafları duyan insanların şevki kırılıyor farkındamısınız ? artı 4 aylık çalışmaya göre çok iyi eksik sadece hacim yok. kullandıgın supplamentler var mı ?

Omuzlar kemık yapısından dolayı yukarda duruyor ve arkadasta yukarı ıyıce kaldırmak ıcın kasılmıs. Yani abartılcak bi omuz yok kilosuna gore normal. Onemlı olan sokakta yururken o hali.

Back
Yukarı