little_huge dedi:ne zamandır yapıyomuş bu işi.kilo vücut ölcüleri gibi bilgileri varsa daha ii olur.ama harbiden harika bi vücut tebrik etmek lazım bu yaşta yaptıgına göre baya supplement kullanmıstır heralde
walla gercekten öle.ama supplementmi ne kullanmışsa baya yaramışStRoNgMaN dedi:little_huge dedi:ne zamandır yapıyomuş bu işi.kilo vücut ölcüleri gibi bilgileri varsa daha ii olur.ama harbiden harika bi vücut tebrik etmek lazım bu yaşta yaptıgına göre baya supplement kullanmıstır heralde
bu vucut suplement le olurmu arkadasım...bi düsün bakalım.
hemde bu yasta..
ama ne kullanırsa kullansın ne yaparsa yapsın yinede helal olsun...
cocuk resmen;boy mr olympia....
10 yasında hafif hafif baslamıstır heralde spora...
little_huge dedi:walla gercekten öle.ama supplementmi ne kullanmışsa baya yaramışStRoNgMaN dedi:little_huge dedi:ne zamandır yapıyomuş bu işi.kilo vücut ölcüleri gibi bilgileri varsa daha ii olur.ama harbiden harika bi vücut tebrik etmek lazım bu yaşta yaptıgına göre baya supplement kullanmıstır heralde
bu vucut suplement le olurmu arkadasım...bi düsün bakalım.
hemde bu yasta..
ama ne kullanırsa kullansın ne yaparsa yapsın yinede helal olsun...
cocuk resmen;boy mr olympia....
10 yasında hafif hafif baslamıstır heralde spora...![]()
Çok merak ediyorum 18 yaşında bundan çok daha iyi olan türküSlvr dedi:18 yasinda Turkiyede bu cocuktan daha iyi olan kisiler taniyorum.ki bu cocuk tamam cok kur yemis.hemde neler neler ama kutlamak lazım.ama unutulmasın 18 yasinda bu cocuktan daha iyi ve 0 supplementli cocuklar var bunu iddaa ediyorum.!! resmini bulursam getircem.