Yavru köpeklerden anlayan varmı??

Sütün 1/3 ü su olsun. Direk olarak süt verme. 2 ölçek süte 1 ölçek su karıştır. Anne sütü normal süt gibi değildir, daha saf ve suludur. Direk verilen paket süt ishal, kusma vb. rahatsızlıklar yapar.

çok saol ya tamam öle yaparım bundan sonra + ekmek doğradım biraz ılık sütle karıştırdım yediler hayret

:) doğrudur valla ben daha önce hiç beslemedim hep sibirya kurduna merakım vardı ama bunların cinsi nedir onu bile bilmiyorum daha tarif etsem anlarmısın acaba :))

40 günlükten itibaren 100m2 evimde Rottweiler büyüttüm. Köpekler konusunda hiç polemiğe girmek istemem. Barf diyeti dediğin olay sadece çiğ et değildir. Dört dörtlük bir barf diyeti abartmıyorum aylık 300 TL ye patlar. Ben arkadaşa köpeklere kıyamadığından ucuz bir mama önerdim. Yoksa 20 günde bir 200 TL vereceği bir mamada tavsiye edebilirdim. Ve emin ol parasını verdiğin zaman senin benim yediklerimden daha faydalı mamalar var piyasada thums: Parazit aşısı dediğin olayda yıllık değil her ay uygulanan bir şeydir. Aşı yerine oral yolla alınan tabletler parazit tedavisinde daha etkilidir.
Ben sadece et ile olduğuun idda etmedim arkadaşa attığım linkte sadece etle olmadığı açık ve belirgin ben şuan için hemen verebilceği birşey olarka eti önerdim.Mamalar pekte yararlı değil köpekler için.Parazit aşısı konusunda haklı olabilirsiniz.

---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

Peki rambo, bu sekilde devam et.

Edit:Pardon, SiR_Arawn.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:31 ----------

Sosyal paylasim agi veya mesajlasma programi kullanmiyorum. Aciyorum ozel mesaj sistemini.
Lütfen seviyenize dikkat ediniz , ben sizi tanıyan ve iletişime geçen biri değilim ama hitap şeklinizi hiç iyi bulmadım.Tanımadığınız insanlar hakkında hitap konusunda kafanıza göre davranarak tabirde bulunmayınız.Hele ki benim hakkımda hitap edicekseniz böyle yüz yüze etmeniz rica olunur.

kardeşim köpekler hasta olabilirler birde kaç aylıklar eğer baya küçükseler hala anne sütüne ihtiyaçları olabilir ayrıca köpekler daha yavru ne eti ne tavuğu kesinlikle vermemelisin ayrıca yavru köpekler biraz deli yemek yerler ben yerken arka ayakları havaya kalkan ve yemek kabına yuvarlanan çok köpek gördüm :D :D ayrıca yine söyleyim fazla küçükseler o köpekler çok yaşamaz ayrıca yemek yememelerinin sebebi hasta olabilirler bikaçtane köpeğim öldü bu yüzden yavruyken bi hastalığa yakalanır bu köpekler atlatamassa ölürler genellikle hele kuru ekmeği ıslatarak beslenirse bu yavru köpekler kesinlikle ölebilirler.ama dediğim gibi ne kadar küçük olduklarına bağlı.

pek anlamam ama yapmaman gereken birkaç şeyi söyleye bilirim

1 ekmek verme
2 kuyruğunu fln kırma :D
3büyük köpeklerden uzak tut .
Ekmek vermesi zararlı olmaz köpekler severek yer ama karın tokluğu dışında köpeğe başka bir getirisi yoktur.

bi arkadaşın dediği gibi süte su koyup vermeye başladım ekmekde koyuyorum içine problem yok şuan gitgide gelişiyolar :) çok küçük sayılmazlar

İlk 8 ay köpek için en büyük gelişim gerçekleşicektir.

Back
Yukarı